«Μάγεψε» με το κόκκινο φόρεμά της η Μαρίνα Πατούλη στα γενέθλια του συζύγου της

Πιο λαμπερή από ποτε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μάγεψε» με το κόκκινο φόρεμά της η Μαρίνα Πατούλη στα γενέθλια του συζύγου της

Χθες ο Γιώργος Πατούλης γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε με το πιο εντυπωσιακό και φλογερό κόκκινο φόρεμα, με το οποίο "μάγεψε" όλους τους καλεσμένους για να τιμήσει τον αγαπημένο της σύζυγο στην ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Τα χθεσινά γενέθλια του Γιώργου Πατούλη ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακά, ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν σε κάθε περίπτωση το φόρεμα που επέλεξε να βάλει η αγαπημένη του σύζυγος.

Η Μαρίνα Πατούλη για ακόμα μία φορά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα μιας και εμφανίστηκε με το πιο φλογερό κόκκινο φόρεμα, το οποίο φυσικά συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και μοίρασε μερικά εγκεφαλικά.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρίνα Πατούλη και πριν από λίγες μέρες, όταν έβαλε ένα ροζ σύνολο από πάνω μέχρι κάτω. Δείτε τη να ποζάρει στα φούξια με τη μάσκα προσώπου.

Αυτό είναι το κόκκινο φόρεμα που έβαλε η Μαρίνα Πατούλη και μάγεψε στα γενέθλια του συζύγου της

«Σε ευχαριστώ που κάνεις το ταξίδι της κοινής μας ζωής,συναρπαστικό !!!Χρόνια σου πολλά» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη κόκκινο φόρεμα

Φωτιές άναψε και με το κόκκινο φόρεμα που έβαλε η Μαρίνα Πατούλη την Πρωτομαγιά

Για ακόμα μία φορά, η Μαρίνα Πατούλη με την εμφάνιση που έκανε στο Instagram, κατάφερε να ανάψει μερικές "φωτιές" μιας και έβαλε το πιο φλογερό μίνι κόκκινο φόρεμα και πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη.

Το υπέρλαμπρο ζευγάρι θέλησε να ποζάρει στο φακό με σκοπό να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους καλό μήνα, με τη Μαρίνα Πατούλη, να είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση και έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της.

Σε μία από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της, η Μαρίνα Πατούλη, δε δίστασε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της, και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα, συνδυάζοντάς το με κόκκινες γόβες και κόκκινο κραγιόν, ενώ τις προηγούμενες μέρες λογομάχησε με μία διαδικτυακή της φίλη.

Στην αγκαλιά του συζύγου της και με μία ανθοδέσμη στα χέρια της, η Μαρίνα Πατούλη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, με τον Γιώργο Πατούλη να ανεβάζει το υπέροχο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για να μείνουμε όλοι ασφαλείς.