MasterChef - Διονύσης Πρώιος: Αγνώριστη η 22χρονη πρώην του - Κάποτε είχε μαλλιά

Καμία σχέση με το πώς είναι σήμερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Διονύσης Πρώιος: Αγνώριστη η 22χρονη πρώην του - Κάποτε είχε μαλλιά

Ο Διονύσης Πρώιος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, είχε σχέση με μία εκρηκτική Βραζιλιάνη, 22 χρονών. Πλέον ωστόσο η κοπέλα αυτή είναι πρώην του και εμείς σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες είναι αγνώριστη! Όπως θα δείτε, κάποτε είχε μαλλιά, τα οποία στη συνέχεια αποφάσισε να ξυρίσει.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Ο Διονύσης, ήδη από την οντισιόν του κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές αλλά και τους τηλεθεατές με την ιστορία του γιου του, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Στην οντισιόν του παράλληλα, ο Διονύσης μίλησε και για τη σύντροφό του, η οποία είναι μόλις 22 χρονών, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αστειεύεται και να του ζητάει να του «μάθει τα μυστικά του».

Μπαίνοντας στο παιχνίδι ωστόσο ο Διονύσης αποκάλυψε πως η σχέση του με την 22χρονη Εμμανουέλα αποτελεί πλέον παρελθόν. Οι δυο τους χώρισαν, λίγο πριν μπει εκείνος στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ωστόσο ότι πολύ συχνά αναφέρεται σε εκείνη.

Στο τεστ δημιουργικότητας, μαγείρεψε μία συνταγή που του είχε μάθει και είπε: «Τώρα φτιάχνουμε για την νοικοκυρά στο σπίτι, πιπεριές, μήλο πράσινο, μήλο κόκκινο, λεμόνι, κρασί και πιπεριές καυτές. Αυτή είναι μια σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα. Μια κρέμα από μήλο πολύ ωραία και σήμερα την εφάρμοσα όπως μου βγαίνει. Έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα γιατί εδώ και μερικά χρόνια την βάζω με όλα και πάει με το χοιρινό και είπα να την φέρω στο MasterChef σήμερα. Εμμανουέλα ευχαριστώ», είπε ο Διονύσης.

Από τη μεριά της, η Εμμανουέλα έχει εμφανιστεί σε μερικές εκπομπές, και μάλιστα χθες, μέσα από την εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε στον Διονύση και τη σχέση τους. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε!

Έτσι είναι η 22χρονη πρώην του Διονύση Πρώιου με μαλλιά

Η εικόνα της Εμμανουέλας ήταν πολύ διαφορετική πριν από λίγο καιρό, και πρίν αποφασίσει να ξυρίσει τα μαλλιά της.

MasterChef πρώην Πρώιου
Διονύσης 22χρονη
MasterChef Διονύσης σύντροφος
Διονύσης Πρώιος πρώην