MasterChef: Απίστευτες αποκαλύψεις της αδερφής του Πάνου Ιωαννίδη - " Κάποιες κοπέλες με..."

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Απίστευτες αποκαλύψεις της αδερφής του Πάνου Ιωαννίδη -

Απίστευτες αποκαλύψεις της αδερφής του Πάνου Ιωαννίδη από το MasterChef για τις κοπέλες που την πλησιάζουν για την δουλειά της, αλλά δείχνουν και την αγάπη τους για τον γοητευτικό κριτή του ριάλιτι μαγερικής.

Στην εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε», λοιπόν έδωσε συνέντευξη η Ελιάννα Ιωαννίδη και αναφέρθηκε στα παιδικά τους χρόνια.

«Ήταν πολύ στοργικός γενικότερα. Έχουμε πολύ μεγάλη αγάπη ο ένας προς τον άλλον. Μια πολύ ωραία στιγμή για εμάς ήταν ότι με έπαιρνε μαζί του, βγαίναμε έξω, πηγαίναμε cinema».

Ακόμη, μίλησε και για την επιτυχία που βιώνει ο ίδιος: «Πιστεύω ότι του αξίζει όλο αυτό, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του και πάνω σε αυτό που αγαπά, οπότε όταν αγαπάς κάτι είναι αναμενόμενο να τα πας καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που υπάρχει πλεόν και λόγω του MasterChef, λέγοντας: «Δεν έχω δει κάτι πολύ διαφορετικό. Κάποιες κοπέλες με έχουν πλησιάσει πιο πολύ για τη δουλειά μου… είναι πολύ ευχάριστο το να δείχνει ο κόσμος την αγάπη του προς τον Πάνο. Είναι πολύ γλυκό αυτό». Μια παίκτρια ωστόσο, η Κατερίνα, αποκάλυψε χθες το πρόβλημα υγείας της.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψη "βόμβα" για το νικητή του MasterChef και τον μυστικό φάκελο

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες ημέρες το λάθος spoiler που έδωσε η Φαίη Σκορδά για το νικητή του φετινού MasterChef - δείτε εδώ την χθεσινή... απολογία της στο Πρωινό γι' αυτό το συμβάν. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό αυτό, λοιπόν, ο Πάνος Ιωαννίδης έσπασε την σιωπή του και αποκάλυψε πως το γύρισμα για τον τελικό έχει ήδη γίνει!

Τι αποκάλυψε ο Ιωαννίδης για το νικητή και το μυστικό φάκελο του MasterChef

MasterChef τελικός νικητής αποκάλυψη Ιωαννίδη

Στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι εκτός από 11 επεισόδια που ήταν δρομολογημένα να γυριστούν στο εξωτερικό και τελικά λόγω πανδημίας δεν έγιναν ποτέ, υπάρχει ένας φάκελος που μέσα αναγράφεται το όνομα του φετινού νικητή για το ριάλιτι. Βέβαια, τόνισε πως ο φάκελος αυτός δεν έχει ανοιχτεί από κανέναν και θα διατηρηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να έρθει η στιγμή που πρέπει!

Δείτε το σχετικό βίντεο: