Τραυματίστηκε στο κεφάλι με αλυσοπρίονο η πιο διάσημη αστέρας του Hollywood

Παραλίγο τραγωδία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραυματίστηκε στο κεφάλι με αλυσοπρίονο η πιο διάσημη αστέρας του Hollywood

Ένα μεγάλο ατύχημα πήγε να συμβεί, όταν μία από τις διασημότερες αστέρες του Hollywood, συνειδητοποίησε ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι της από ένα αλυσοπρίονο, το οποίο βρισκόταν μέσα στο σπίτι της για εργασίες που γίνονται.

Ο λόγος για την Κέιτ Μπλάνσερ, η οποία βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα σοβαρό ατύχημα. Η γνωστή ηθοποιός αγχώθηκε πολύ με το συγκεκριμένο σκηνικό, ωστόσο ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

Μιλώντας στο podcast της πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ, η 51χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε μια γρατσουνιά στο κεφάλι της ενώ χρησιμοποιούσε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, αποφεύγοντας παρά τρίχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Αναφερόμενη μάλιστα στο περιστατικό είπε πως δεν ήταν και τόσο «συναρπαστικό».

Kate Blanchet αλυσοπρίονο ατύχημα

Ατύχημα είχε πριν από λίγο καιρό και η Ελληνίδα ηθοποιός, Κατιάνα Μπαλανίκα. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη με την υγεία της.

«Είμαι καλά. Είχα ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο χθες, το οποίο μπορεί να ακούγεται πολύ συναρπαστικό, αλλά δεν ήταν. Εκτός από την γρατσουνιά στο κεφάλι, είμαι μια χαρά» δήλωσε στο podcast. Η Γκίλαρντ απάντησε στην Κέιτ Μπλάνσετ: «Να είστε πολύ προσεκτική με το αλυσοπρίονο. Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να δει γρατσουνιές και σημάδια επάνω σε αυτό».

Πέρα από την Κέιτ Μπλάνσετ, ατύχημα είχε και ο γνωστός αστέρας του Hollywood, Τζάρεντ Λέτο

Κοντά στον θάνατο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Τζάρεντ Λέτο την ώρα που έκανε αναρρίχηση στη Νεβάδα.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. O ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες δείχνει το σχοινί εξηγώντας πως βρέθηκε να αιωρείται στα 200 μέτρα από το έδαφος όταν ένας βράχος σχεδόν το έκοψε.

«Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά εκείνη τη μέρα παραλίγο να πεθάνω. Πήγα για ορειβασία με τον Άλεξ Χόνολντ στο Ρεντ Ροκ και εκεί είχα μία πτώση. Κοίταξα προς τα πάνω και μέσα σε δευτερόλεπτα το σχοινί άρχισε να κόβεται από τον βράχο, καθώς εγώ κρεμόμουν στον αέρα στα 200 μέτρα περίπου. Θυμάμαι να κοιτάζω το έδαφος προς τα κάτω» ανέφερε στην ανάρτησή του και πρόσθεσε « Ήταν μια περίεργη στιγμή, με λιγότερο φόβο, περισσότερο ρεαλισμό, και λίγη μελαγχολία. Η αδρεναλίνη ήρθε μετά όταν κατάφερα να φτάσω τον τοίχο. Τα καταφέραμε όμως και ζήσαμε να δούμε ακόμη μια μέρα. Γενικά ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό. Συνεχίσαμε να σκαρφαλώνουμε μέσα στη νύχτα...».Δείτε και το ατύχημα που είχε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός επί σκηνής!

Δείτε την ανάρτηση του:

TAGS