Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε αποκάλυψη για το νέο κύκλο του GNTM

Πώς σχολίασε τα αγόρια μοντέλα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε αποκάλυψη για το νέο κύκλο του GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη για το νέο κύκλο του GNTM και για τη συμμετοχή αγοριών στο γνωστό ριάλιτι του Star.

Ο γνωστός φωτογράφος θέλησε να μιλήσει για όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν στο νέο κύκλο του GNTM καθώς και για το ρόλο που θα παίξουν τα αγόρια μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, σημείωσε πως οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μιας και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στο ανανεωμένο ριάλιτι!

Δημήτρης Σκουλός GNTM

Ένα από τα μοντέλα που έχουν ακουστεί πολύ για το GNTM είναι και ο Γιώργος Καραβάς. Δείτε εδώ την απάντησή του για το αν θα είναι στο ριάλιτι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM

«Στην αρχή με ξένισε που θα έχει αγόρια. Έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν κάποιοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα», ήταν τα λόγια του.

Οι τρεις υποψήφιοι του GNTM που θα "τρελάνουν" τα κορίτσια

Δύο από τους υποψήφιους του τρίτου κύκλου του GNTM, ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος, μιλούν στην εκπομπή Happy Day.

“Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε”, λέει κατηγορηματικά ο Παναγιώτης Παρούσος.

Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το βίντεο: