Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη της Άννας Βίσση - «Μετάνιωσα που...»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η τραγουδίστρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη της Άννας Βίσση - «Μετάνιωσα που...»

Ο Νίκος Μουτσινάς στην χθεσινή του εκπομπή, έμεινε άφωνος με μια αποκάλυψη που έκανε η Άννα Βίσση στον αέρα. Όπως δήλωσε για πρώτη φορά, μετάνιωσε για ένα επαγγελματικό βήμα που έκανε στην τηλεόραση πριν λίγα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένο στο «Καλό Μεσημεράκι» μέσω Skype και είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον παρουσιαστή. Μεταξύ άλλων, η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν λάθος να συμμετάσχει στο show του Epsilon, «Star Academy», με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η Άννα Βίσση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως αγαπάς εσύ την τηλεόραση και εγώ την αγαπάω, φτάνει η τηλεόραση να μας αγαπάει και εμάς! Δηλαδή εννοώ τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι οπτικά καλύτερο, ποιοτικά εννοείται καλύτερο».

Νίκος Μουτσινάς Άννα Βίσση Καλό Μεσημεράκι

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση που άφησε άφωνο το Νίκο Μουτσινά

«Καλώς ή κακώς και εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show, καθαρά για οικονομικούς λόγους, ας μη γελιόμαστε» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Άννα Βίσση και συνέχισε «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα αλλά δεν έχει σημασία γιατί για τίποτα δεν πρέπει να μετανιώνουμε. Από τη στιγμή που εκείνη την ώρα που το κάναμε, το κάναμε για κάποιο λόγο, τελείωσε. Πάει και έγινε».

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Τι συνέβη δείτε εδώ.

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε και με την Μαρία Μπακοδήμου και τα... πλάνα της

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με τα πλάνα που έπαιξαν στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι. Ένα θέμα που τον προηγούμενο καιρό σχολιάστηκε αρκετά και δεν θα μπορούσε φυσικά και ο παρουσιαστής να μην αναφερθεί σε αυτό.

Είναι ένα θέμα που σχολιάστηκε έντονα. Το βαθύ ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου σχολιάζεται αρκετά συχνά με τις ενδυματολογικές της επιλογές στο J2US. Η ίδια ωστόσο, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απόρησε γιατί όλοι ασχολούνται με αυτό. Μάλιστα, τόνισε πως όλα τα χρόνια που κάνει τηλεόραση φορούσε ανάλογα ρούχα.

Το βίντεο έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε αντιμέτωπος με την έρευνα των συνεργατών του, η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή.

 Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς