Χαρές για την Κάτια Ζυγούλη - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς και τα παιδιά

Απόψε το μεγάλο της βήμα στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για την Κάτια Ζυγούλη - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς και τα παιδιά

Χαρές έχει η Κάτια Ζυγούλη, αφού σήμερα το μεσημέρι θα κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της «Ιστορίες Μόδας». Στο πλευρό της να την στηρίζουν βρίσκονται συνεχώς ο σύζυγος της, Σάκης Ρουβάς και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» είναι το πρώτο επαγγελματικό βήμα του μοντέλου στο χώρο της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της παρουσίασης ,για αυτό και έχει πολύ άγχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις χαρές της Κάτιας Ζυγούλη

Με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Μηνά Σπυρίδη, που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο με το μικρό του όνομα, κάνουν πρεμιέρα σήμερα, στις 16:00 στην ΕΡΤ1 οι «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη.

Πολυτάλαντος και δημιουργικός, ο Μηνάς έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο, ως σχεδιαστής κοσμημάτων, αντικειμένων, επίπλων καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διακρινόμενος για τη χαρακτηριστική, καθαρή ματιά του- έναν συνδυασμό λιτότητας και εργονομίας, μακριά από οτιδήποτε περιττό.

Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ1

Οι «Ιστορίες Μόδας» διηγούνται την πορεία του από τα νεανικά του χρόνια στη Νέα Ιωνία, την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ως ποδηλάτης της ομάδας της ΑΕΚ και την ιδιαίτερα δημιουργική του εμπειρία στο ναυτικό, τα χρόνια της διδακτορίας, όταν άφησε πίσω του την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αλλά και τη νοσταλγία που τον οδήγησε πίσω στην πατρίδα για να συνεχίσει την καλλιτεχνική και προσωπική του διαδρομή.

Η Κάτια Ζυγούλη συναντά τους δικούς του ανθρώπους, που μιλούν για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα για τον Μηνά, όπως τον γνώρισαν και τον έζησαν. Για την οικογενειακή ζωή του μιλά η σύζυγός του, Τζίνα Μαργαριτοπούλου και τα παιδιά του, Προμηθέας και Αρίων Σπυρίδης. Για τον στενό τους φίλο και συνεργάτη μιλούν ο φωτογράφος Κώστας Κουτάγιαρ, ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου και ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Βασίλης Κοντόπουλος, ενώ το δικό του μήνυμα για τον Μηνά στέλνει από τις ΗΠΑ και ο Γιαπωνέζος σεφ και ιδρυτής των εστιατορίων Nobu, Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa.

  • Παρουσίαση: Αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη
  • Ιδέα – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα
  • Αρχισυνταξία: Έλις Κις
  • Σύνταξη: Βιβή Μωραίτου
  • Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης
  • Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
  • Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ, Πάθη Κατσούφη – Filmiki Productions

Δείτε ωστόσο και το απίστευτο trailer εδώ

Το πρώτο μήνυμα της Κάτιας Ζυγούλη για την εκπομπή της

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την πρεμιέρα, η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να μιλήσει για το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε με την νέα της εκπομπή και έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το πρώτο της μήνυμα.

Τις προάλλες ωστόσο, η Κάτια Ζυγούλη χρησιμοποίησε το Instagram της για να κάνει μία δημόσια έκκληση. Δείτε εδώ τι ζήτησε.

«Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από "Ιστορίες μόδας". Ξεκίνησα ένα μαγικό ταξίδι στα συναισθήματα, στα όνειρα, στον κόσμο των δημιουργών. Και δεν είμαι μόνη...», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Κάτια Ζυγούλη.