Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον ALPHA - «Ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν»

Όσα αποκάλυψε για το τέλος της συνεργασίας τους

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον ALPHA - «Ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν»
News 06.06.2020 14:11
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και «έσπασε» τη σιωπή του για τη συνεργασία του με το κανάλι του ALPHA. Τι αποκάλυψε για τη νέα διοίκηση του σταθμού και το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε;

«Όχι, δεν είμαι στον Alpha. Αυτό σταμάτησε τέλη Φεβρουαρίου. Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου, αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το Divided. Εγώ στον Alpha είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση… Μου είπαν αν θέλω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα “ναι”. Μου έδωσαν το Divided και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι έκανα συμβόλαιο έργου, όταν τελείωνε το Divided θα τελείωνε και η σύμβασή μου.

Φώτης Σεργουλόπουλος alpha εκπομπή

Η ιδέα που τους είχα πάει υπάρχει ακόμα, θέλω να το κάνω κι έχει μπει σε διαδικασία να δοθεί κάπου. Όχι, δεν θα γίνει στον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι, μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους, η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη, συμφωνήσαμε, αγαπηθήκαμε, τους ήξερα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν διαφορετικό. Και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και αυτή την εκπομπή, έβαλαν άλλες εκπομπές.

Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους, στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα, ούτε εγώ ήθελα να είμαι σε αυτή την πορεία που έπαιρνε το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο αυτό το πρότζεκτ που είχα για το βραδινό δεν το ξανασυζήτησα με τον Alpha. Το Divided ολοκληρώθηκε λίγο απότομα», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα για το σύντροφό του. Δείτε τι συνέβη.

Το νέο πρόγραμμα που ήταν να παρουσιάζει στον ALPHA o Φώτης Σεργουλόπουλος αλλά «πάγωσε»

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσαμε στο Ethnos.gr, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε νέες συζητήσεις με τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς για την παρουσίαση εκπομπής με πρωτότυπο περιεχόμενο, όχι δηλαδή βασισμένη σε κάποιο ξένο φορμάτ.

Οι συζητήσεις ωστόσο, «πάγωσαν» την περίοδο της καραντίνας και δεν επανήλθαν ποτέ. Για την νυχτερινή ζώνη στον Alpha προσανατολίζονται σε ενημερωτική εκπομπή με τον δημοσιογράφο, Τάκη Χατζή, οπότε αυτή τη στιγμή, όπως όλα δείχνουν, δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο πρόγραμμα του Alpha.

Πηγή: Ethnos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πήγε στη Ναταλία Γερμανού και έκανε την κίνηση που δεν περίμενε ποτέ!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει ανοικτά για την αποχή του από την τηλεόραση! «Ένας λόγος ήταν...»!

Share