Καφέ της Χαράς: Φωτογραφίες αποκάλυψη για τη σειρά του ΑΝΤ1 - Το νέο πρόσωπο έκπληξη

Αυτά συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Φωτογραφίες αποκάλυψη για τη σειρά του ΑΝΤ1 - Το νέο πρόσωπο έκπληξη

Ένα νέο πρόσωπο έκπληξη θα δούμε στα καινούρια επεισόδια της σειράς του «Καφέ της Χαράς». Στη δημοσιότητα ήρθαν μερικές φωτογραφίες αποκάλυψη πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1 και τα νέα γυρίσματα.

Με την επιστροφή της στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η σειρά θα είναι... ανατρεπτική. Καθώς, θα δούμε και μια εξαφάνιση με δυο κύρια πρόσωπα να φαίνονται ύποπτα για... δολοφονία. Είναι όμως έτσι; Δείτε εδώ αναλυτικά.

Ωστόσο, στα νέα επεισόδια θα δούμε και καινούρια πρόσωπα. Μερικά από τα παλιά, αλλά και νέους ρόλους. Ένας ηθοποιός που μπαίνει στην ομάδα του «Καφέ της Χαράς» είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν με μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Και τα γυρίσματα στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ άρχισαν… Διπλά στον αγαπημένο @harisromas που σε τόσες επιτυχίες του συμμετείχα, την μοναδική @zetadouka που πρώτη φορά με πολλή χαρά συναντιόμαστε επαγγελματικά, την αγαπημένη φίλη @renialouizidou που μας έχουν ενώσει μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση την νεαρή ταλαντούχα μας φίλη @efi_rassia την σκηνογράφο lamprinemikhou και τόσους αγαπημένους συναδέλφους… Σε ένα ρόλο έκπληξη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1 νέο πρόσωπο

Δείτε όλα τα νέα πρόσωπα - έκπληξη που θα μπουν στο Καφέ της Χαράς

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», Γιάννης Πουλόπουλος, θα δούμε και μια νέα συνεργασία που θα κάνει ο Χάρης Ρώμας, με αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό. Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα

Επίσης, στο Καφέ της Χαράς θα κάνει guest εμφάνιση - έκπληξη και ο Σπύρος Μπιμπίλας και μάλιστα θα τον δούμε από τα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν στον ΑΝΤ1.

Είναι επίσημο, πως επιστρέφει και η Σοφία Μουτίδου, μια είσοδος που περιμέναμε όλοι, όπως επίσης ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες έρχεται και η Ευτυχία Φαναριώτη.

Ένα νέος επίσης ρόλος προστίθεται στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς και θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω! Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν πως πρόκειται για έναν στυγνό εκβιαστή ο οποίος θα έχει ως στόχο την Στέλλα, δηλαδή την Ζέτα Δούκα, και θα την χτυπήσει αλήπυτα μέχρι να χάσει τα πατήματά της.