Το «αντίο» του Μάριου Αθανασίου στη σειρά Έρωτας Μετά

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το «αντίο» του Μάριου Αθανασίου στη σειρά Έρωτας Μετά

Το δικό του «αντίο» στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά», στην οποία πρωταγωνιστούσε είπε ο Μάριος Αθανασίου, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μένει μόνο να δούμε το τελευταίο επεισόδιο στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ συγκινημένοι, αφού ένας πολύ όμορφος κύκλος κλείνει. Για το λόγος αυτό, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασίου με μια σειρά από φωτογραφίες με πρωταγωνιστή των ίδιο και τους συναδέλφους του έγραψε: «This is the end .. τα γυρίσματα τελείωσαν.. μια όμορφη συνεργασία με πολύ ωραίες στιγμές.. σας ευχαριστώ όλους πολύ και ιδιαίτερα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες (και στις κάμερες!) Καλή συνέχεια σε όλους». Το δικό της «αντίο» είπε και η Βάσω Λασκαράκη με μια φωτογραφία spoiler.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Έρωτας Μετά

Το μεγάλο φινάλε για τη σειρά του ALPHA «Έρωτας μετά» έχει φτάσει! Το τέλος δίνει στον κάθε ήρωα αυτό που αξίζει και ο έρωτας είναι ξανά ο πρωταγωνιστής! Όσοι ήταν να τιμωρηθούν τιμωρήθηκαν και όσοι άξιζαν πήραν τη δεύτερη ευκαιρία που τους έδωσε η ζωή. Δείτε αναλυτικά το μεγάλο φινάλε.

Ενώ η Άννα έχει επιστρέψει στο σπίτι της και κοντά στους αγαπημένους της, η ανησυχία για την εξαφάνιση του Δημήτρη δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν πως η δολοφονία του Λεγάτου ήταν ουσιαστικά στημένη από τον ίδιο, άρα ακόμα είναι ζωντανός και κρύβεται! Ο Τόνι δίνει τα στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με του Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου: «Θα τον βρούμε μαζί και θα τον τιμωρήσουμε για όσα έκανε», λένε.

Η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και τα σχέδιά της για την εταιρεία και χωρίζουν. Η Αννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου και αργότερα βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο, όπου για πρώτη φορά ανακαλούν τη νύχτα του ατυχήματος. Ξαφνικά το τηλέφωνο της Αννας χτυπάει και στην άλλη γραμμή είναι ο Λεγάτος, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν, γιατί κρατάει τον Δημήτρη: «Αν δεν θέλεις να χάσεις τον γιο σου, έλα να με βρεις», της λέει και εκείνη σοκάρεται και κάνει αμέσως αυτό που της λέει. Η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται. Δείτε ωστόσο, φωτογραφία spoiler της Βάσως Λασκαράκη από το τελευταίο γύρισμα. Έτσι θα είναι η Άννα.

Έρωτας Μετά φινάλε σειράς

Πρόωρη γέννα για τη Νόρα

Ο Γιώργος πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Αννας. Η Κατερίνα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, όταν απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης και ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Αννα τον βρίσκει πρώτη και τον σημαδεύει με όπλο και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τον σκοτώσει στα αλήθεια, αν πειράξει τον γιο της. Την ίδια ώρα στο σπίτι, τα παιδιά της μαθαίνουν την αλήθεια για το τραγικό παρελθόν της! «Απίστευτο ότι η μαμά είχε ζήσει αυτά τα πράγματα! Πώς μπόρεσε και άντεξε, δεν επέτρεψε ποτέ να καταλάβουμε τον πόνο που είχε μέσα της», λένε εκείνα. Η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα, όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος.

Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο και μόνο ένας θα βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση. Ο Φώτης, βλέποντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Γιώργος μαθαίνει συγκλονισμένος τα δυσάρεστα και καταλαβαίνει πως ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του κλείνει. Ωστόσο ανοίγει ένα νέο και ευχάριστο, αφού μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας και τρέχει κοντά της. Ο Αποστόλης τραυματίζεται πάνω στον καβγά του με τον Λεγάτο και τον σκοτώνει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Τόνι με τον Παπαδόπουλο καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Ολγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ η Αννα, στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών στο φινάλε της σειράς Έρωτας Μετά

Μετά τα τελευταία γεγονότα η σειρά μάς πηγαίνει αρκετά χρόνια αργότερα, όταν οι ήρωές της ζουν τον δικό τους... «Ερωτα μετά». Ο Χρήστος συνεχίζει να είναι μαζί με την Ηλέκτρα, ενώ ο Κωνσταντίνος και η Αννα έχουν χωρίσει, αφού εκείνος θέλει να είναι όπως παλιά, αλλά η ίδια επιθυμεί να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Η Ειρήνη και ο Νίκος έχουν ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του και η Αννα έχει κοντά της τον Δημήτρη και τον Μιχαλάκη, τον οποίο ο Χρήστος βλέπει τα Σαββατοκύριακα. Μαζί με τον Δημήτρη έχουν ανοίξει μια ταβέρνα και μια μέρα που φεύγει για δουλειές, πάει να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει. Οδηγός είναι ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους κοιτάζονται όπως την πρώτη φορά, με βαθύ έρωτα. Ισως αυτό που νιώθουν δεν έχει τελειώσει οριστικά. Αλλωστε με τον ίδιο τρόπο η μοίρα τους είχε φέρει κοντά και την πρώτη φορά. Η Νόρα ζει πλέον ευτυχισμένη με το παιδί της και τον Γιώργο, όπως και ο Αποστόλης με τη Λαμπρινή. Εχει κάνει ειρήνη με τον εαυτό του και πλέον απολαμβάνει το παρόν. Η Ολγα, κι εκείνη είναι μαζί με τον Παπαδόπουλο και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφού έχουν αποκτήσει ένα παιδί.