Αναστασία Περράκη: Η δήλωση για τη συμμετοχή της στο GNTM και το σχόλιο για την Χριστοπούλου

Θα την δούμε στο νέο κύκλο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστασία Περράκη: Η δήλωση για τη συμμετοχή της στο GNTM και το σχόλιο για την Χριστοπούλου

Η Αναστασία Περράκη, έκανε δηλώσεις για το νέο κύκλο του GNTM στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις σχέσεις που διατηρεί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία είναι εκτός από συνεργάτες και καλές φίλες.

Το μοντέλο λοιπόν απάντησε στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στο ριάλιτι μόδας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο.

Αρχικά ωστόσο, μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της λέγοντας: «Η απώλεια του μπαμπά με κλόνισε πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν κάτι που δεν το είχα καν φανταστεί τη δεδομένη στιγμή ότι θα συμβεί. Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα, αν και είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να το ξεπεράσω 100%».

Αναστασία Περράκη GNTM

Η δήλωση της Αναστασίας Περράκη για τη συμμετοχή της στο GNTM

«Θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση, δεν έχω συζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένας άνθρωπος που όταν πιστέψει σε έναν άνθρωπο θεωρώ ότι θα κάνει ότι καλύτερο γι’ αυτόν. Η Έλενα είναι σκληρή στη δουλειά της, αλλά ταυτόχρονα εκεί που πρέπει είναι σαν… μαμά», είπε η Αναστασία Περράκη.

GNTM 3: Ένα βήμα πριν τις υπογραφές το μοντέλο που θα κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα βήμα πριν βάλει τις τελικές υπογραφές βρίσκεται το μοντέλο που πρόκειται να κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ως κριτής του GNTM. Είναι κούκλος, με... θεϊκό κορμί και κάνει χαμό στο χώρο της μόδας.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Καράβας είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

GNTM 3 Γιώργος Καράβας

«Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε ωστόσο, πως είναι σήμερα η Μαρία Μιχαλοπούλου από τον δεύτερο κύκλο.