Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Έχει παίξει σε σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Για πρώτη φορά μανούλα έγινε γνωστή ηθοποιός από την Κύπρο, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει και σε σειρά του ΑΝΤ1. Μάλιστα, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, λίγα λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο.

Μπορεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της να μην έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έκανε την αποκάλυψη για τα γεννητούρια με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία την είδαμε να ποζάρει λίγα λεπτά αφότου γέννησε το αγγελούδι της. Ο λόγος για την Κίκα Γεωργίου.

«In the silence of love you will find the spark of life.” Rumi. Welcome home ‘Anassa 05.06.2020 10:03am», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Να σημειώσουμε πως, αγγελάκι της Victoria's Secret δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αλλά...έμεινε έγκυος

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Baby boom στη showbiz - Γνωστό μοντέλο έγινε μανούλα ξανά στα 42 της χρόνια

Ένα ακόμα baby boom έσκασε στη showbiz, καθώς έγινε γνωστό πως διάσημο μοντέλο έγινε μανούλα ξανά στα 42 της χρόνια! Ποια είναι ωστόσο αυτή που πλέει σε πελάγη ευτυχίας;

H ίδια ζει στην Ιταλία, έχει καταγωγή από την Τσεχία και έγινε για τρίτη φορά μανούλα, ανακοινώνοντας τα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Ιταλού διεθνή τερματοφύλακα Gianluigi Buffon, Alena Seredova που απέκτησε το τρίτο της παιδί, μια κορούλα με τον νέο της σύντροφο. Από το 2011 ως το 2014 ήταν παντρεμένη με τον τερματοφύλακα της Juventus με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, τον Louis Thomas, και τον David Lee, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Rooney μάλλον διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

Δείτε την τρυφερή εικόνα με το 42χρονο μοντέλο που έγινε ξανά μανούλα

Τώρα ωστόσο όπως ανέφερε και η ίδια που είναι ζευγάρι με έναν γοητευτικό Ιταλό επιχειρηματία, τον Alessandro Nasi είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και απέκτησε και μια κορούλα στην οικογένεια.