Φαίη Μαυραγάνη: Η εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχτηκε - «Προέκυψε και σε μένα να...»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Μαυραγάνη: Η εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχτηκε - «Προέκυψε και σε μένα να...»

Η Φαίη Μαυραγάνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση, εξομολογήθηκε την παρενόχληση που δέχτηκε. Ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Ποιος υπήρξε καθοριστικός άνθρωπος για τη καριέρα σας;

Ήταν ο Κώστας Γιαννόπουλος στην ΕΡΤ, ένας καθηγητής από τη σχολή που με πρωτοπήγε στην ΕΡΤ και φυσικά ο Γιάννης Παπουτσάνης, που με πήρε από την ΕΡΤ και με πήγε στον ΑΝΤ1. Του το χρωστάω πάντα. Ήταν η στιγμή της μεγάλης ευτυχίας επαγγελματικά.

Επειδή ξεφύγατε από ένα σύστημα στο οποίο μάλλον δεν περνούσατε ειδυλλιακά;

Ένιωθα ότι θα με έσφαζαν στην ΕΡΤ. Κάποια συγκεκριμένα ονόματα το είχαν πει κιόλας, ότι δεν θα μακροημερεύσω εκεί. Άνοιξε μια πόρτα για μένα. Και φτου ξελευτερία.

Φαίη Μαυραγάνη παρενόχληση

Αυτή είναι η εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχτηκε

Το γεγονός ότι είστε γυναίκα δημιούργησε ποτέ μια παραπάνω δυσκολία;

Το μόνο δύσκολο είναι όταν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι επειδή είσαι γυναίκα είσαι και επιρρεπής στο να ανέβεις και με άλλους τρόπους. Και το θεωρούν δεδομένο. Προέκυψε και σε μένα να βρεθούν στο δρόμο μου δυο-τρεις άνθρωποι που με προσέβαλαν με αυτόν τον τρόπο. Άλλη δυσκολία δεν αισθάνομαι.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο να σημειώσουμε πως «έσκασαν» ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του OPEN.

Χαρές στην οικογένεια του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Οι δυο τους μπορεί να έχουν ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και δεν δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές, δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση και την οικογένεια τους. Τι είπε;

Αυτή τη φορά, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών του. Η κόρη τους Λυδία έγινε 16 ετών και ο Φώτης 10 ετών.

Μάλιστα, η Φαίη Μαυραγάνη δε δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας μας τις πολύ όμορφες τούρτες των παιδιών της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε αν έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, η Φαίη Μαυραγάνη διευκρίνισε: «Όχι 7/4 και 15/5».

Δείτε την ανάρτηση: