Πωλίνα Φιλίππου: Η σύζυγος του Παντελίδη μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φόρεσε μαύρα αλλά φάνηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πωλίνα Φιλίππου: Η σύζυγος του Παντελίδη μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει η Πωλίνα Φιλίππου και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσαν μάλιστα, μας έδειξε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στο γάμο του, καθώς θα μεγαλώσει την οικογένεια του κατά ένα μέλος, ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό της κορούλας του.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που πόζαρε με την παρέα του, ενώ στην αγκαλιά του είχε την Πωλίνα Φιλίππου.

Μάλιστα, ο ίδιος στην φωτογραφία του, κρατούσε την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει αρκετά. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη που φωτογραφήθηκαν μαζί του την Ανάσταση

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης παιδιά

Και ενώ η κοιλίτσα της Πωλίνας Φιλίππου φουσκώνει αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωράκι της

Η οικογένεια Παντελίδη προκαλεί ρίγη συγκίνησης με μια κίνηση που θα κάνει προς το πρόσωπο του αείμνηστου Παντελή. Την αποκάλυψη έκανε η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»΄.

Συγκεκριμένα, η Πωλίνα Φιλίππου, όπως έγινε γνωστό περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με μεγάλη ανυπομονησία. Η οικογένεια της με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σήμερα, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα με τον σύζυγό της έχουν πάρει την απόφαση να μην μάθουν το φύλο του μωρού ακόμα.

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης δεύτερο παιδί όνομα

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη αν το μωράκι είναι αγόρι θα πάρει το όνομα "Παντελής", από τον αγαπημένο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 4 χρόνια.

Ωστόσο, ανατρίχιασε η Μίνα Αρναούτη όταν που αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στην ιστορία που έχει φέρει δικαστική διαμάχη με τους γονείς του.