Δεν εμφανίστηκε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν εμφανίστηκε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος

Στην σημερινή εκπομπή του Happy Day δεν είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, τον Δήμο Βερύκιο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε στον αέρα το λόγο για τον οποίο ο δημοσιογράφος δεν μίλησε για τις εξελίξεις στα πολιτικά.

Αφού, η παρουσιάστρια και το πάνελ της καλημέρισαν τους τηλεθεατές με πολύ κέφι, τραγούδι, αλλά και χορό στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να κάνει τη ζωντανή σύνδεση του ο παρουσιαστής από τον ραδιοφωνικό σταθμό που τον ακούμε, είδαμε άλλο θέμα στη ροή.

«Λοιπόν, κανονικά θα έβγαινε ο Βερύκιος τέτοια ώρα αλλά είπαμε σήμερα να διαφοροποιηθούμε. Αγίου Πνεύματος είναι, μην ακούσουμε τώρα τον Βερύκιο με τα δικά του, να ακούσουμε λίγο Βανδή. Συνεχίζουμε τραγουδιστικά. Συμφωνείτε; Μπράβο! Τι Βανδή τι Βερύκιος!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα της Δέσποινας Βανδή. Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Βερύκιος συγκίνησε με έναν θάνατο.

Happy Day Δήμος Βερύκιος

Ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του Happy Day είχε μιλήσει για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί στον αέρα του Happy Day, όταν έκανε μια αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά. Όπως τον ακούσαμε να λέει, περνάει πολύ δύσκολα.

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, αποκάλυψε «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου... Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Δήμος Βερύκιος Δημήτρης Κοντομηνάς υγεία

Επίσης συγκινημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά.