Θα «λιώσετε» με την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Δεν φαντάζεστε τι της έδωσε να φάει και... ξετρελάθηκε

Το γλυκό βίντεο που «έριξε» το Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» με την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Δεν φαντάζεστε τι της έδωσε να φάει και... ξετρελάθηκε

Πρόκειται να «λιώσετε» με το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου με την κορούλα της. Δεν φαντάζεστε τι της έδωσε να φάει και τελικά όχι μόνο της άρεσε, αλλά και ξετρελάθηκε και συνέχισε να τρώει.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν τεράστια αδυναμία στην μικρή Μελίτα η οποία είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί διάφορες αναρτήσεις στα social media και έχουν κάνει... πανικό από τα likes.

Χθες, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου μας έδειξε την αντίδραση της κορούλα της την ώρα που έτρωγε... λεμόνι.

«Ελάτε πείτε μου,έχετε δώσει και εσείς λεμόνι στο νινι σας Ε??? Εμείς ακόμα γελάμε αλλά της αρεσε τελικά,μας την έφερε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ετοιμάζει και το γάμο του.

Αυτό είναι το βίντεο με την κορούλα της Ελένης Χατζίδου που θα σας «λιώσει»

Από ποια ηλικία είναι καλό να δίνουμε λεμόνι στα παιδιά

Τα λεμόνια, όπως και άλλα εσπεριδοειδή, περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και ο χυμός από αυτά τα φρούτα έχει αντισηπτικές και αντιπυρετικές ιδιότητες. Η μέτρια κατανάλωση λεμονιού έχει ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα:

  • Βελτιώνει την πέψη εξαλείφοντας τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα ή τη διάρροια.
  • Απολυμαίνει την στοματική κοιλότητα.
  • Έχει ανθελμινθικό αποτέλεσμα.
  • Βοηθά στη θεραπεία της γρίπης και των κρυολογημάτων.
  • Όταν προστίθεται στα ποτά το καλοκαίρι, θα σας βοηθήσει να σβήσετε τη δίψα σας και να ανανεώσετε τον εαυτό σας σε ζεστό καιρό.
  • Τα λεμόνια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για παιδιά με υποσιταμινώσεις, οξείες ιογενείς λοιμώξεις, πεπτικά προβλήματα.

Βλάβη

  • Αν και το χρώμα των λεμονιών και δεν είναι φωτεινό, όμως αυτά τα εσπεριδοειδή μπορεί να γίνει η αιτία μιας αλλεργικής αντίδρασης.
  • Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οργανικά οξέα, η κατανάλωση λεμονιού μπορεί να έχει κακή επίδραση στις βλεννώδεις μεμβράνες της πεπτικής οδού του μωρού. Το λεμόνι αντενδείκνυται στην γαστρίτιδα, τη χολοκυστίτιδα, την εντερίτιδα, παγκρεατίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις ασθένειες της πεπτικής οδού.
  • Σημειώστε επίσης τις αρνητικές επιδράσεις του λεμονικού οξέος στο σμάλτο των δοντιών.

Πόσους μήνες μπορώ να βάλω στη διατροφή;

  • Ξεκινήστε τη γνωριμία με τα ψίχουλα λεμονιού δεν πρέπει να είναι νωρίτερα από 8-10 μηνών. Είναι δυνατόν να δώσουμε τόσο μικρά κομμάτια φρούτου όσο και χυμό εσπεριδοειδών, αραιώνοντάς το με νερό με προσθήκη ζάχαρης.
  • Τα επιρρεπή σε αλλεργία μωρά δεν συνιστώνται να δίνουν λεμόνι τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των δύο ετών. Οι περισσότεροι παιδίατροι παρουσία αλλεργικών νόσων σε ένα παιδί συνιστούν να αναβληθεί η εισαγωγή λεμονιών στη διατροφή μέχρι την ηλικία των 5 ετών.