Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε... έξαλλη η κόρη της - «Έφτασε η ώρα που...»

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε... έξαλλη η κόρη της - «Έφτασε η ώρα που...»

Μια αποκάλυψη για την κόρη της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στη εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο λόγο που έγινε έξαλλη η κόρη της όταν ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μανούλα τριών παιδιών, η κόρη της νευρίασε όταν κατάλαβε πως σήμερα είναι αργία και δε θα πήγαινε σχολείο.

«Θέλω να σας πω κάτι πολύ αστείο. Η κόρη μου η μεγάλη που είναι στο γκρουπ που πήγε σχολείο Τρίτη και Πέμπτη την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα θα πήγαινε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, όταν κατάλαβε πως είναι αργία σήμερα, νευρίασε. Και μου λέει “γιατί μαμά γιατί πάλι δυο φορές την εβδομάδα εγώ;” Και λέω έφτασε η ώρα που θα ζητάνε να μην κάνουν αργία και να πάνε σχολείο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στον αέρα είχε αποκαλύψει και ένα ατύχημα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε που την βοηθάει η μικρή της κόρη στο σπίτι

Δεν φαντάζεστε που βοηθάει την Σταματίνα Τσιμτσιλή η μικρή της κόρη στο σπίτι. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και εμείς κλάψαμε από τα γέλια, με την όμορφη αυτή της κίνηση.

Μπορεί τα πρωινά να βρίσκεται στο κανάλι, βασική προτεραιότητα όμως είναι πάντα τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Ιωάννης – Εφραίμ.

Η παρουσιάστρια του Happy Day και ο σύζυγος της Θέμης Σοφός έχουν μια μεγάλη οικογένεια και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Τα δυο κορίτσια μάλιστα έχουν μεγαλώσει τόσο που την βοηθάνε ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού.

Το απόγευμα της Δευτέρας , η μικρότερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού έγραψε την λίστα για το supermarket, γεγονός που μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες, την επέτεις 10 χρόνων γιόρτασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό, παρέα εννοείται με τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο.

Δείτε την ανάρτηση της:

Σταματίνα Τσιμτσιλή