Masterchef - spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε! Αυτά τα πρόσωπα θα φύγουν από το παιχνίδι

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef - spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε! Αυτά τα πρόσωπα θα φύγουν από το παιχνίδι

Διπλή θα είναι η σημερινή αποχώρηση στο MasterChef, δυο γνωστά και πολυσυζητημένα πρόσωπα θα δουν την πόρτα του ριάλιτι πίσω τους να κλείνει. Αν δεν θέλετε να δείτε το spoiler, μην συνεχίσετε παρακάτω γιατί θα πάθετε... σοκ.

Το Mastechef απόψε το βράδυ επιστρέφει και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα.

Ωστόσο, θα έχουμε και μια δυσάρεστη είδηση, καθώς όπως είπαμε δυο παίκτες θα πρέπει να φύγουν, καθώς θα είναι αδύναμοι μαγειρικά από τους υπόλοιπους.

Ο λόγος λοιπόν για την Μάρλεν και τον Διονύση...

Ωστόσο, ένας παίκτης να ξέρετε... παντρεύεται. Δείτε ποιος!

Τι θα δούμε σήμερα στη διπλή αποχώρηση του MasterChef

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

STAR ανακοίνωση MasterChef

Με τους 4 χαμένους να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

Σε αυτές τις τελευταίες μέρες, θα έλεγε κανείς ότι πραγματικά δοκιμάζονται οι ικανότητες και οι αντοχές εκείνων, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το δύσκολο σημείο. Ξεσπάσματα, απογοήτευση αλλά και άσχημη ψυχολογία θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.Ωστόσο, δείτε πότε θα γίνει ο τελικός.