Βίκυ Καγιά: «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Από την πρώτη στιγμή...»

Τι είπε μετά τις δηλώσεις για... ψυχρότητα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Από την πρώτη στιγμή...»

Η Βίκυ Καγιά μέσα από τη δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα λόγια της, όπου ανέφεραν πως υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα τους, ειδικά μετά το τέλος του GNTM.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, όπου φέτος θα δούμε και αγόρια να μπαίνουν στο σπίτι και να διαγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο και το συμβόλαιο.

«Θα μπουν και αγόρια φέτος στο GNTM, είναι φανταστικό. Δε νομίζω να είναι αγόρι το νέο μέλος στην κριτική επιτροπή. Λογικά αγόρια και κορίτσια θα μένουν στο ίδιο σπίτι», είπε αρχικά για το ριάλιτι.

Βίκυ Καγιά  Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με αυτή τη δήλωση η Βίκυ Καγιά «άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δε ξέρω ποιο φορμάτ θα έχει η εκπομπή της. Θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω. (Δείτε ωστόσο τι εκπομπή θα παρουσιάσει η Ηλιάνα)

Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοεί η Ηλιάνα για ψυχρότητα ανάμεσά μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τελείως άβγαλτη για πρώτη φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δε ξέρω τι εννοεί και αν το είπε έτσι πραγματικά.

Γιατί να μην πάω καλεσμένη στην εκπομπή της; Αν ήταν μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν ήταν να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά!" - Ο λόγος που έφυγε από το STAR

Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την Βίκυ Καγιά κατά την συνεργασία τους στο STAR αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με το κανάλι.

"Είμαι πολύ καλά. Πέρασα την καραντίνα ήρεμα με το αγόρι μου στο σπίτι μας. Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν αναγκαίο να ήμασταν μαζί κάτω από το ίδιο σπίτι - δείτε λεπτομέρειες για το σπίτι τους, έχουν μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου - για να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά. Έχουμε την ζωή μας, περνάμε καλά, έχουμε πολύ αγάπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τουλάχιστον έχω το σπίτι μου, την υγεία μου. Για τον ALPHA θα περιμένουμε λίγο ακόμα την επίσημη ανακοίνωση. Κάναμε πολλά ραντεβού. Δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Πρώτα θα κάνει το κανάλι την δήλωσή του και μετά θα πράξω κι εγώ. Ας περιμένουμε, ας κάνουμε λίγο υπομονή.

To GNTM το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά λόγια να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Σε μια δουλειά ποιος δεν έχει προβλήματα; Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά."

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά και το STAR