Κωνσταντίνος Αργυρός: Έφυγε από την Αθήνα - Που βρέθηκε και με... ποιον;

Η ανάρτηση στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Έφυγε από την Αθήνα - Που βρέθηκε και με... ποιον;

Από την Αθήνα έφυγε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το τριήμερο και επισκέφθηκε αγαπημένο νησί των Κυκλάδων. Έκανε τις βουτιές του στη Θάλασσα, τις βόλτες του στα σοκάκια, ενώ όπως είδαμε πήγε και βόλτα με σκάφος. Ωστόσο, ποιος ήταν μαζί του;

Ο τραγουδιστής, έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να περάσει χαλαρές στιγμές μακριά από την πολυκοσμία της πόλης και να απολαύσει τον καλό καιρό σε κάποιο νησί.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε την Μύκονο για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως και πολλά ακόμη διάσημα ονόματα. Μάλιστα, τον είδαμε να κάνει και διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε με την παρέα του σε γνωστό στέκι της Μυκόνου, ακούγοντας τη νέα του επιτυχία «Αθήνα μου», ενώ την επόμενη μέρα πήρε το φουσκωτό και έκανε εξόρμηση στη θάλασσα. Να πούμε πως έχει βρει και λίγο χρόνο μακριά από τα σχόλια που έχουν γίνει για το νέο του τραγούδι.

Λέτε ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός να ήταν και με τη σύντροφό του;

Φωτογραφίες έχουμε με την σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού με καυτά μαγιό και το κορμί της δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι «φωτιά» και πολλές θα το ζήλευαν. Με το που την δείτε θα μείνετε «κάγκελο» με τις απίστευτες αναλογίες της.

Η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, με την οποία μετρούν περίπου ένα χρόνο σχέσης είναι εντυπωσιακή, ξανθιά και με ένα απίστευτο κορμί. Σίγουρα στο πέρασμα της σε δημόσιες εμφανίσεις δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Το τελευταίο διάστημα η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της μετά την δημοσιότητα της με τον αγαπημένο τραγουδιστή, παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου είναι επαγγελματίας μοντέλο και οι φωτογραφίσεις της από πρακτορεία σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο ήταν σε καραντίνα με τη σύντροφο του δημοσίευσαν χιουμοριστικά βίντεο. Δείτε ένα από αυτά εδώ.

Σύντροφος Κωνσταντίνου Αργυρού καυτά μαγιό

 Κωνσταντίνος Αργυρός σύντροφος Αλεξάνδρα Φωτοπούλου