Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω δεχτεί 3 φορές παρενόχληση»

Απίστευτη εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κατερίνα Γκαγκάκη:  «Έχω δεχτεί 3 φορές παρενόχληση»

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη πως «στο παρελθόν έχει δεχτεί 3 φορές παρενόχληση». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός μετά την συνέντευξη της Ελένης Ράντου για το θέμα αυτό.

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα η Κατερίνα Γκαγκάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας (8/6).

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα με την Ελένη Ράντου να μιλάει σχετικά με τη παρενόχληση που έχει δεχτεί και η Κατερίνα Γκαγκάκη βρήκε αποκάλυψε την δική της εμπειρία.

«Εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές και πολύ άσχημα και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα τα guds ούτε να αντιδράσω, ούτε να το ομολογήσω, ούτε να φύγω. Γύρισα στο γραφείο μου τότε, έβαλα τα κλάματα και θεώρησα ότι κάτι έκανα λάθος και το προκάλεσα εγώ. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν λίγες ημέρες βγήκε και στον μεγάλο περίπατο στην Αθήνα. Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Κατερίνα Γκαγκάκη

Μία φορά συνέβη στο χώρο των πολυεθνικών, μία στο χώρο της τηλεόρασης και μία στο χώρο ενός οργανισμού.
Δεν ήταν λεκτικά, ήταν σωματικά. Την τρίτη φορά πια που ήμουν μεγάλη και είχα και την πολυτέλεια να απαντήσω, πάλι δεν το κατήγγειλα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός που δεν τα βάζεις μαζί του, αλλά το είπα σε πολλούς», είπε μεταξύ άλλων.

Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε γενέθλια και της έκαναν έκπληξη on air

Γενέθλια έχει σήμερα η Κατερίνα Γκαγκάκη και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν μια έκπληξη on air. Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε με μια ανθοδέσμη και μια τούρτα στο πλατό και ευχήθηκε στην συνεργάτιδα του χρόνια πολλά.

22 Μαΐου σήμερα και η Κατερίνα Γκαγκάκη γιορτάζει τα γενέθλια της. Οι συντελεστές της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της ετοίμασαν μια έκπληξη καθώς, ο παρουσιαστής μπήκε στο πλατό με μια ανθοδέσμη και μια πολύ όμορφη τούρτα με ροζ λουλούδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με την όμορφη κίνηση των συνεργατών της. Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί το 1972 οπότε έκλεισε τα 48 της χρόνια.

Δείτε το βίντεο: