Κάτια Ταραμπάνκο: Από το GNTM έκλεισε... στο ΣΚΑΙ - Σε ποια εκπομπή

Που θα την δούμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κάτια Ταραμπάνκο: Από το GNTM έκλεισε... στο ΣΚΑΙ - Σε ποια εκπομπή

Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM έκλεισε στο ΣΚΑΙ. Σε ποια εκπομπή θα δούμε την νικήτρια του περσινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων; Η ίδια μίλησε στις κάμερες για αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Η Κάτια από το GNTM υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε αν έχει επαφή με τους κριτές του ριάλιτι.

Η νικήτρια του περσινού κύκλου του GNTM έκλεισε στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ και η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή «Ευτυχείτε» την τσάκωσε με τα συμβόλαια στα χέρια.

«Γνωρίστηκα με τα παιδιά, τα οποία είναι καταπληκτικά. Πιστεύω θα υπάρχει μια αρμονική συνεργασία. Στη θάλασσα θα είμαστε αρκεί να ξέρουμε κολύμπι».

Ακόμη, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε ότι δεν αγχώνεται, απλώς θέλει να αποδείξει ότι καλώς έκαναν και την επέλεξαν γι' αυτόν τον ρόλο.

Η ίδια ρωτήθηκε και για το GNTM 3 και σχολίασε το ότι θα έχουν αγόρια τη φετινή σεζόν. Ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει επικοινωνία με τους κριτές του reality μόδας, παρά μόνο λίγο με την Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε εδώ το νέο της hair look και θα πάθετε πλάκα!

Κορίτσι του GNTM στο ΣΚΑΪ - Αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει στην ελληνική τηλεόραση μιας και ένα κορίτσι του GNTM, μιας και ένα κορίτσι του GNTM θα βρεθεί στο ΣΚΑΪ και μάλιστα θα αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας στο κανάλι σε μία εκπομπή - έκπληξη.

Στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με μία διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μοντέλων του STAR, η οποία μάλιστα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν.

Αυτό το κορίτσι του GNTM θα γίνει παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα πάρει τη θέση της Κάλλιας Ελευθερίου στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι», παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε, πως η νικήτρια του φετινού GNTM, αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.