Κατερίνα Καινούργιου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε στη Μύκονο με τον σύντροφο της - Γιατί κρύφτηκε από τις κάμερες

Απίστευτη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε στη Μύκονο με τον σύντροφο της - Γιατί κρύφτηκε από τις κάμερες

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη Μύκονο και δεν φαντάζεστε τι έκανε με τον σύντροφο της. Γιατί κρύφτηκε από τις κάμερες; H ίδια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της για ποιο λόγο αποφάσισε να μην την δει ο κόσμος.

Στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου, μιας και ο επιχειρηματίας έχει σπίτι στο νησί.

Η παρουσιάστρια του OPEN μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία της με μαγιό στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram.

Στην εκπομπή της, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, είπε πως πέρασε, με αφορμή τις βαριές «καμπάνες» που έπεσαν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Βέβαια, η εκπομπή της κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

«Εγώ πήγα για φαγητό το μεσημέρι και ξανά το βράδυ και άκουσα που έλεγε ο κόσμος ότι δεν έκλεισε μόνο το συγκεκριμένο beach bar αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Να πούμε ότι δεν έγινε μόνο στη Μύκονο αυτό.
Ο καθένας είναι και πώς το αντιλαμβάνεται, εγώ ξέρω ότι τη Δευτέρα θα έρθω σε επαφή με τόσον κόσμο. Εγώ είχα κρυφτεί. Όλοι οι υπόλοιποι πήγαιναν εκεί που ήταν οι κάμερες. Πια έχω αλλάξει φιλοσοφία. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω να με βλέπουν όλοι», είπε.

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοινώθηκε ο γάμος στην εκπομπή της και αυτή είναι η φωτογραφία

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανακοινώθηκε ο γάμος ενός παίκτης από το MasterChef, με την σύντροφό του, ενώ έδειξαν στον αέρα και το μονόπετρο που πέρασε στο χέρι της.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Είχε υποσχεθεί πως θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κάτι που τελικά συνέβη.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης είχε πει πως θα ζητούσε από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί, ειδικά αν πήγαινε στον τελικό του MasterChef και θα το έκανε στον αέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της έκανε γνωστό πως ο παίκτης έκανε την πρόταση γάμου στην καλή του, εκείνη δέχτηκε και υπάρχει φωτογραφία με το μονόπετρο στο χέρι της. Βέβαια, η εκπομπή της κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Κατερίνα Καινούργιου εκπομπή γάμος