Βίκυ Σταυροπούλου: Αρνήθηκε την πρόταση του Mega! Τι συνέβη;

Γιατί αρνήθηκε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βίκυ Σταυροπούλου: Αρνήθηκε την πρόταση του Mega! Τι συνέβη;

H Βίκυ Σταυροπούλου αρνήθηκε την πρόταση του Mega για το πρωινό. Τι συνέβη; Μπορεί οι πληροφορίες να την ήθελαν να παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά.

Τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν την ηθοποιό να αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega από το ερχόμενο φθινόπωρο. Όμως η ίδια αποφάσισε να μην το κάνει.

Βίκυ Σταυροπούλου Mega

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν ήθελε να μπει σε μια διαδικασία ενός καθημερινού πρωινού, γιατί θα ήταν σαν να αλλάζει η ζωή της. Έτσι, η απόφασή της είναι να μην αναλάβει την πρωινή εκπομπή και φαίνεται να είναι οριστική. Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε αν πληρώθηκε και για το σποτάκι της κυβέρνησης.

Βίκυ Σταυροπούλου: Θα παρουσιάσει ή όχι το πρωινό του Mega;

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε αν θα παρουσιάσει ή όχι το πρωινό του Mega. Θα δούμε τελικά την ηθοποιό σε ρόλο παρουσιάστριας από την νέα τηλεοπτική σεζόν; Τι αποκάλυψε η ίδια στις κάμερες της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν από τώρα τα προγράμματα που θα δούμε από τον Σεπτέμβρη στις τηλεοράσεις μας.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” συνάντησε την ηθοποιό και κριτή του Just the 2 of us και o δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα όσα ακούγονται.

“Δεν απαντώ σε φήμες”, είπε η Βίκυ Σταυροπούλου με το δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, χωρίς να διευψέσει ούτε να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται.

Βίκυ Σταυροπούλου Mega Πρωινό