Η μεγάλη επιστροφή της Παολα - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

Το ανακοίνωσε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η μεγάλη επιστροφή της Παολα  - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

Την μεγάλη επιστροφή κάνει η Πάολα, μετά την καραντίνα και το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν μαζί με το Νίκο Κουρκούλη. Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά, ενώ την ανακοίνωση έκανε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια όλη την περίοδο που παραμέναμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, είχε «εξαφανιστεί» από τα social media, καθώς σπάνια την βλέπαμε να κάνει αναρτήσεις της. Οι περισσότερες ήταν παλιές στιγμές της που λησμόνησε και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, η Πάολα μετά από περίπου τέσσερις μήνες, επιστρέφει και πάλι στο τραγούδι και συγκεκριμένα στις πίστες για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, τόσο με τις επιτυχίες της, όσο και με τους χορούς της.

Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή της Πάολα

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με το Νίκο Κουρκούλη. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Theatro.

Πριν από λίγες ημέρες, μετά την καραντίνα η Πάολα πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο και όλοι οι θαυμαστές της έπεσαν επάνω της. Φωτογραφία ντοκουμέντο.

Η Πάολα ήταν να επιστρέψει και πριν την καραντίνα - Δείτε τι είχε συμβεί

Είχε επιβεβαιώσει το επόμενο βήμα της η Πάολα και αν και είχε ήδη γραφτεί, είχε «σκάσει» ανακοίνωση από την ίδια. Τι θα κάνει στα επαγγελματικά της μετά την Θεσσαλονίκη; Έχουμε λεπτομέρειες αλλά και την πρώτη φωτογραφία μετά τα... ευχάριστα.

Η ίδια, έκανε ρεκόρ με τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νίκο Κουρκούλη. Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσαν πήγε πάρα πολύ καλά και αποφάσισαν να συνεχίσουν και στην Αθήνα σε χώρο έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για το Teatro!

Η Πάολα, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την αφίσα για τις εμφανίσεις της πριν την καραντίνα, οι οποίες και θα ξεκινούσαν στις 13/3! Λέτε να την γεμίσουν πανέρια όπως σε αυτό το βίντεο; Σοκ με τον αριθμό που της πέταξαν!

undefined