Δανάη Παππά: Η ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις» πόζαρε στο σκάφος του συντρόφου της

Είναι λευκό και τεράστιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: Η ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις» πόζαρε στο σκάφος του συντρόφου της

Οι διακοπές για τη Δανάη Παππά, την ηθοποιό της σειράς «8 Λέξεις» και τον σύντροφό της δεν έχουν τέλος. Το ζευγάρι πήρε το σκάφος και κάνει βόλτα στα Επτάνησα. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα social media είναι πολύ εντυπωσιακές.

Με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν "παγώσει" μέχρι τη νέα σεζόν, η τηλεοπτική Ρωξάνη, βρήκε χρόνο και έκανε ρομαντικό ταξίδι με τον Λάμπρο Λαζαρίδη. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις.

Η Δανάη Παππά εδώ και πολλούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του, επιχειρηματία. Μπορεί η ηθοποιός να έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει την σχέση της, ωστόσο αρκετές αναρτήσεις τους, τους έχουν "προδώσει".

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησαν πραγματοποίησαν ένα μοναδικό ταξίδι στα Επτάνησα με αφορμή τον καλό καιρό και οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά είναι απίθανες.

Μάλιστα, μας έδειξε και το σκάφος του συντρόφου της, το οποίο είναι λευκό και τεράστιο.

Όπως θα δείτε μάλιστα, από τις δημοσιεύσεις της με μαγιό, η Δανάη Παππά, έχει κορμί λαμπάδα! Δείτε ωστόσο, τι έκανε στην καραντίνα με τον σύντροφό της,

Θα πάθετε πλάκα με το αρετουσάριστο κορμί του συντρόφου της Δανάης Παππά από τις 8 Λέξεις

Μπορεί να πέρασαν την καραντίνα σπίτι, όπως όλοι μας άλλωστε, ωστόσο αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην όμορφη Πρέβεζα και απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μαγευτικές.

Δανάη Παππά σύντροφός

Δανάη Παππά Ρωξάνη 8 Λέξεις