Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά»

Της πάει πολύ και σαν χρώμα και σαν μήκος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά»

Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Βάσω Λασκαράκη, μετά το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά», καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση της.

Η Βάσω Λασκαράκη, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί την αγαπημένη της κομμώτρια και να αλλάξει τόσο το χρώμα, όσο και το μήκος των μαλλιών της και όπως είδαμε η επιλογή της αυτή της πηγαίνει πολύ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της και μας αποκάλυψε την αλλαγή της. Η ηθοποιός, έκοψε το μήκος τους, ενώ ανανέωσε τις ανταύγιες της.

Ωστόσο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη να παίρνει την δική της εκπομπής στον ALPHAtv, όμως όπως φαίνεται για φέτος το καλοκαίρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και θα απολαύσει τις διακοπές της με την οικογένεια της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Έτσι ανακοίνωσε η Βάσω Λασκαράκη το τέλος της σειράς Έρωτας Μετά πριν την αλλαγή στα μαλλιά της

Με μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα, η Βάσω Λασκαράκη, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά», στην οποία πρωταγωνιστεί και προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv.

Μάλιστα και πριν από λίγες εβδομάδες η ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της, έκανε γνωστό πως γυρνάνε τα τελευταία επεισόδια για το μεγάλο φινάλε της σειράς, αφού φτάνει στο τέλος της.

Χθες, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου την είδαμε να ποζάρει δίπλα στη θάλασσα, άκρως εντυπωσιακή.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Άννα, The end, Έρωτας Μετά». Ωστόσο, έχουμε και αποκλειστικά το φινάλε της σειράς. Δείτε το εδώ.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά ALPHAtv