Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη για τις αισθητικές επεμβάσεις

Τα είπε όλα ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη για τις αισθητικές επεμβάσεις

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, με τις δηλώσεις του να δείχνουν πως ήταν ανέκαθεν αντίθετος και γι' αυτό δεν έκανε ποτέ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δείξει πως δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι, όταν η κουβέντα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου πήγε στο θέμα των αισθητικών επεμβάσεων, δε δίστασε να πει τη γνώμη του.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως του έχουν προτείνει πολλές φορές να κάνει κάποια διαφήμιση για εμφυτεύματα στα μαλλιά αλλά έχει αρνηθεί.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε και για μία απόφαση που πήρε πριν από μερικούς μήνες. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Μου έδωσαν αρκετά λεφτά για να διαφημίσω μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Θέλανε να ξεκινήσω τη διαδικασία. Δε θέλω καμία αισθητική παρέμβαση. Θέλω τον χρόνο. Θέλω αυτό το πράγμα το υπέροχο, το δημιούργημα… Σκέψου αυτόν τον τύπο με μαλλιά. Μια χαρά είμαι, μια χαρά» εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης αισθητικές επεμβάσεις

Παράλληλα ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε και το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη

Πριν από μερικά χρόνια, όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου και στη συνέχεια επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη. Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπαδάκης περιέγραψε πώς ακριβώς βίωσε το σκηνικό αυτό.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι και φοβήθηκα να μην το πετάξει και αυτό. Εγώ, λοιπόν, έφυγα για να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Και εκείνη τη στιγμή έγινε η συμπλοκή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το όχι όχι που έχει γίνει viral πήγαινε στον Κασιαδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι… Βέβαια, το ενδιαφέρον ήταν το τι έγινε μόλις έπεσαν τα φώτα και πήγαμε σε διάλειμμα. Έγινε σύρραξη στο πλατό».