Πένθος για το Δήμο Βερύκιο

Βυθισμένος στη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για το Δήμο Βερύκιο

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και μερικές μέρες ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day, έχασε έναν αγαπημένο του φίλο. Η απώλεια αυτή του στοίχισε πολύ και δε δίστασε να το δείξει.

Εξαιρετικά φορτισμένος ήταν σήμερα ο Δήμος Βερύκιος, στην καθιερωμένη εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το τριήμερο δεν ήταν καθόλου εύκολο γι΄αυτόν, καθώς χρειάστηκε να πει «αντίο» σε έναν άνθρωπο με τον οποίο βρισκόταν πολύ κοντά. Μεγάλη θλίψη βίωσε ο Δήμος Βερύκιος και πριν από λίγο καιρό, όταν έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Μαλέλης. Δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια με τα οποία τον αποχαιρέτησε.

«Έχω περάσει ένα δύσκολο συναισθηματικά τριήμερο. Αυτό βγαίνει και στο γυαλί, δε μπορείς να κρυφτείς. Έχασα έναν πολύ καλό φίλο, νέο. Το Σάββατο το βράδυ ξαφνικά πέθανε ο φίλος μου ο Νίκος στη Λαμία. Την οικογένειά του την αναφέρω συχνά. Αυτή είναι η ζωή. Πιο fit, πιο γεροδεμένος από μένα. Δεν έπινε, κάπνιζε ελάχιστα. Και ξαφνικά έμεινε στο μπάνιο από καρδιά. Έχει παιδιά και η μία του κόρη δίνει πανελλήνιες. Στους χαροκαμένους γονείς…».

Δήμος Βερύκιος θάνατος

Εξαιρετικά συγκινημένος ήταν ο Δήμος Βερύκιος και όταν μίλησε για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του Happy Day, όταν έκανε μια αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά. Όπως τον ακούσαμε να λέει, περνάει πολύ δύσκολα.

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, αποκάλυψε «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου... Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Δήμος Βερύκιος Δημήτρης Κοντομηνάς υγεία

Επίσης συγκινημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά.