GNTM 3: Γυναίκα ο τέταρτος κριτής του ριάλιτι

Ποια θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Γυναίκα ο τέταρτος κριτής του ριάλιτι

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κουκου», ο τέταρτος κριτής του GNTM 3, θα είναι γυναίκα και όχι άντρας, όπως είχε συζητηθεί πολύ έντονα μέχρι τώρα. Η πολυπόθητη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα πάει και πάλι σε γυναικεία χέρια.

Από τη στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων, έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το ποιος είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, του Άγγελου Μπράτη και του Δημήτρη Σκουλού.

Στην αρχή, πολλοί είχαν υποστηρίξει πως στη θέση του μοντέλου πρόκειται να δούμε κάποιον άντρα, προκειμένου να ταιριάζει με το νέο κόνσεπτ το οποίο θα υιοθετήσει το ριάλιτι.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ξεκαθάρισε πως ο τέταρτος κριτής θα είναι γυναίκα. Αυτό σημαίνει πως το όνομα του Γιώργου Καραβά δεν είναι ανάμεσα στα υποψήφια πλέον. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής σχολίασε, πως το όνομα του τετάρτου μέλους της κριτικής επιτροπής, πρόκειται να το μάθουμε λίγο μετά το τέλος του MasterChef.

Το πρόσωπο που έχει προταθεί για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM 3

Μια αποκάλυψη πραγματική "βόμβα" για τα τηλεοπτικά έκαναν στο πλατό της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, όσον αφορά τo GNTM. Ανακοίνωσαν πως σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή δέχτηκε πρόταση για την θέση που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και... δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Ποια είναι η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή που θα έμπαινε στο GNTM

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου ένα από τα ονόματα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων του STAR ήταν αυτό της Υβόννης Μπόσνιακ, της συζύγου του Αντώνη Ρέμου. Το όνομά της απασχόλησε πολύ στην καραντίνα αφού καθ'όλη την διάρκεια του εγκλεισμού η Υβόννη ξεσήκωνε το διαδίκτυο με τα βιντεάκια που έκανε στην κουζίνα της προτείνοντας διάφορες εύκολες συνταγές.

GNTM Υβόννη Μπόσνιακ