Το Πρωινό: Οριστικός χωρισμός για την Ιωάννα Τούνη - Οι φήμες για το νέο πρόσωπο

Η αποκάλυψη του Πρωινού και η διάψευση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Οριστικός χωρισμός για την Ιωάννα Τούνη - Οι φήμες για το νέο πρόσωπο

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μετέφερε το Πρωινό και η δημοσιογράφος, Νάνσυ Παραδεισανού για την Ιωάννα Τούνη. Όπως αποκάλυψε, οριστικός είναι ο χωρισμός από τον σύντροφό της, ενώ διέψευσε μερικές φήμες που είχαν βγει για το νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό στον αέρα της εκπομπής, μετά την είδηση πως είχε χωρίσει και την διάψευση που είχαμε αποκλειστικά εμείς - δείτε εδώ - τελικά η Ιωάννα Τούνη τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον επιχειρηματία Θεσσαλονικιό σύντροφό της.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο εκεί. Όπως δήλωσε, πολλές φήμες είχαν βγει και έλεγαν ότι η Ιωάννα Τούνη είναι μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού τους είδαν να γευματίζουν μαζί.

Ωστόσο, η ίδια ήρθε σε επαφή με το μοντέλο και όπως της είπε, δεν ισχύει πως είναι ζευγάρι. Οι δυο τους συναντήθηκαν λόγω μιας δουλειάς που είχαν και έκατσαν απλά να φάνε.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Μια "τρυφερή" φωτογραφία ανέβασε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και "έριξε" το Instagram με τον πρώην αγαπημένο της! Η εικόνα της προκάλεσε, και τα σχόλια "έπεσαν" βροχή!

H ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και αυτό φαινόταν με κάθε νέο της ποστ!

Τελευταία μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνα με τον αγαπημένο της, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν σαν "κεραυνός".

Ιωάννα Τούνη εικόνα αγαπημένος

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, το οποίο ήδη κάνει χαμό. Συγκεκριμένα, δημιούργησε τη δική της συλλογή με γυαλιά. Δείτε μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε εδώ.