Από το Next Top Model του ANT1 στην κριτική επιτροπή του GNTM 3

Χαμός με το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από το Next Top Model του ANT1 στην κριτική επιτροπή του GNTM 3

Μιλώντας στο «Ευτυχείτε», μία παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη σεζόν του Next Top Model στον ANT1, έκανε γνωστό πως έχει συζητήσει με το STAR για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του GNTM 3, στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το πρόσωπο που θα έρθει να αντικαταστήσει το γνωστό μοντέλο στην κριτική επιτροπή, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να κάνει δική της εκπομπή στον ALPHA.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου», η παραγωγή θέλει να βάλει γυναίκα στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες γύρω από την κριτική επιτροπή.

Μία πρώην διαγωνιζόμενη ωστόσο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με την παραγωγή για να πάρει τη δική της "καρέκλα" στην κριτική επιτροπή.

Αυτή είναι η παίκτρια του Next Top Model που συζητάει με το Star για την επιτροπή του GNTM

Ο λόγος για την Ιωάννα Ντέντη, η οποία ήταν μία από τις φιναλίστ του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων. Ήδη από τότε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει, ωστόσο έχασε την πρωτιά από την Σεράινα Καζαμία.

«Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ και ήταν ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Το GNTM ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήθελα να αποχωρήσω από αυτό, αλλά επειδή η Βίκυ πίστευε πολύ σε μένα μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στην αποχώρηση από το GNTM, αλλά πρόσφατα ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα.

GNTM κριτική επιτροπή

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φανταστική κοπέλα και σούπερ επαγγελματίας στη δουλειά της και αν κάτι τέτοιο θα γινόταν, θα ήταν και η πρώτη που θα μου δώσει συμβουλές», είπε η Ιωάννα Ντέντη.