MasterChef: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Σταυρή Γεωργίου

Έκανε τρομερές αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Σταυρή Γεωργίου

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», είδαμε την κούκλα σύντροφο του Σταυρή Γεωργίου από το MasterChef, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά και για την απόφασή της να του βγάλει τα φρύδια πριν μπει στο παιχνίδι.

Πολλές φορές μέσα στον διαγωνισμό, έχουμε ακούσει τον Σταυρή να μιλάει για την αγαπημένη του ενώ όταν μαγειρεύει έχει πάντα δίπλα του μία φωτογραφία της.

H ίδια, σήμερα το πρωί συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό απέναντι στη μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη και παράλληλα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Σταυρή, τονίζοντας πως ξέρει ότι θα τα καταφέρει καθώς είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος.

Παράλληλα, θέλοντας να απαντήσει στα όσα λέγονται για τα βγαλμένα φρύδια του, τόνισε πως τα έβγαζε και πριν την γνωρίσει. Ωστόσο μιας και λέμε για ζευγάρια στο MasterChef, για ρίξτε μια ματιά και στα πλάνα που δείχνουν τον Μπέλλο με τη Μαρία μαζί.

Αυτή είναι η σύντροφος του Σταυρή Γεωργίου από το MasterChef

«Επειδή ξέρω πως είναι πολύ δυνατός άνθρωπος μέσα του, δεν τον φοβάμαι, δεν αγχώνομαι. Την πρώτη φορά που με ανέφερε στην τηλεόραση γέλασα πολύ. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δεν ήταν σοκ για μένα.

MasterChef Σταυρής

Δεν του βγάζω πάντα τα φρύδια εγώ. Αλλά ήθελα να κλείσω και μερικά στόματα. Βγαλμένα ήταν τα φρύδια του και όταν τον γνώρισα. Δεν πειράζω το σχήμα τους. Με τον Σταυρή είμαστε μαζί έναν χρόνο και έξι μήνες», είπε η κοπέλα του Σταυρή.

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του Σταυρή Γεωργίου από το MasterChef

  • Είναι 25 ετών και έχει φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής στην πατρίδα του, την Κύπρο.
  • Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο» και είναι από τους ανθρώπους που επικεντρώνονται αποκλειστικά στον στόχο τους.
  • Έχει βάλει στόχο να πάει τον τίτλο του MasterChef στην Κύπρο. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Κύπρο το βραβείο και είναι εκείνος, που θα το καταφέρει.
  • Μοναχικός, με την αυτοπεποίθηση που του δίνουν οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες, είχε δηλώσει εξαρχής πως δεν είχε μπει στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες, όμως έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός και στις ομαδικές.
  • Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του υπήρξαν από την αρχή η μητέρα του, η αδελφή του και ένα κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά.
  • Ναι, ο Σταυρής είναι ερωτευμένος και εκεί έξω τον περιμένει η όμορφη αγαπημένη του Έλενα Κανναουρίδου η οποία είναι από τη Λάρνακα, ασχολείται με το μακιγιάζ και είναι 22 χρονών.
  • Έχει λατρεία με το αγγλικό πρωτάθλημα και είναι θερμός υποστηρικτής της Liverpool.
  • Καλύτερός του φίλος μέσα στο παιχνίδι είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τον οποίο έχουν κοινές αναζητήσεις σε ό,τι αφορά τη μαγειρική τέχνη.
  • Όταν πήγε στην οντισιόν του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης τον είχε απορρίψει ενώ οριακά είχε περάσει τόσο από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
  • Έχει αποκαλύψει ότι ήταν συμφοιτητής στη σχολή μαγειρικής με τον "Εν κουλί", τον περυσινό παίκτη του MasterChef από την Κύπρο, τον Χαράλαμπο ή Χάμπο.