Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πόσα λεφτά του... χρωστάει η Ελένη

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πόσα λεφτά του... χρωστάει η Ελένη

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αστειευόμενος πάντα, αποκάλυψε πόσα λεφτά του χρωστάει η Ελένη Μενεγάκη από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Άνδρο. Η παρουσιάστρια έβαλε τα γέλια και δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην εκπομπή της, στις σύντομες διακοπές της.

Φωτογραφία από τις οικογενειακές διακοπές ανέβασε και ο Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, θυμήθηκε τότε τη δική του εμπειρία στην Άνδρο και θέλησε να πειράξει την Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς της πως δεν τον προειδοποίησε για τους δρόμους του νησιού και έτσι χάλασε το αυτοκίνητό του.

Τόσα λεφτά "χρωστάει" η Ελένη Μενεγάκη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι θα έρθω την επόμενη φορά με βαρκάκια. Μου χρωστάς 200 ευρώ στο service του αυτοκινήτου μου, που το έσπασα την τελευταία φορά που ήρθα. Πωπωωπω! Τι βλάκας ήμουν! Γιατί κατέβηκα αυτό το δρόμο δεν μπορώ να καταλάβω…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Μα δεν σου έλεγα δεν θέλω να κατεβαίνεις εκεί με αυτοκίνητο; Μην το κάνεις! Δεν σου έχω πει να έρχεσαι με το καραβάκι;»!

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ταξίδι της στην Άνδρο

«Γυρίσαμε και εμείς. Καλώς μας δεχτήκατε. Πως περάσατε εσείς που είχατε τα τυχερά σας και μπορέσατε να βγείτε έξω από την μεγάλη πόλη που ζει ο καθένας; Η μισή Ελλάδα από εδώ στην Αθήνα, φύγαμε οι περισσότεροι.

Δεν ξέρω αν τα πλοία είναι γεμάτα, εγώ πάντως την Παρασκευή που ταξίδεψα με το πλοίο της αγαπημένης μου γραμμής Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και σταμάτησα βέβαια στην Άνδρο. Είχε κόσμο παιδιά αλλά δεν γινόταν…είναι αυτό που λέμε ήσυχα.

Είχε κόσμο αλλά δεν είναι αυτό που λέγαμε παλιά “Είναι του Αγίου Πνεύματος, θα βρω εισιτήριο;”. Πήγα στο πλοίο και έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο στον πάνω όροφο και είναι όλα ανοιχτά με αέρα και είπα να μην πολυκυκλοφορούμε. Με εντυπωσίασε, δεν κατέβηκα εγώ για μπάνιο το Σαββατοκύριακο, πήγα μόνο χθες και έκανα το μπανάκι μου και είδα πάρα πολύ κόσμο σε μια παραλία που είναι στα Άχλα. Που είναι ερημική, θα σπάσεις το αμάξι σου άμα κατέβεις, δεν αξίζει να κατέβεις μόνο μια ημέρα για ένα μπάνιο.

Να έρθεις εκεί πρέπει να έχεις χρόνο ή να έχει καλό καιρό να έρθεις με καραβάκι. Είχε καλό καιρό και ήρθε το καραβάκι με τον κόσμο από τη χώρα. Μου έκανε εντύπωση παιδιά που κοίταζα από μέσα και έβλεπα τόσα σκαφάκια, κόσμο»