Πασχάλης Τερζής: Το βίντεο έπος στο Tik Tok με τα παιδιά και τα εγγόνια του - Για γέλια μέχρι δακρύων

Τους έχει... τρελάνει όλους η Γιάννα Τερζή στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασχάλης Τερζής: Το βίντεο έπος στο Tik Tok με τα παιδιά και τα εγγόνια του - Για γέλια μέχρι δακρύων

Επικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα και τον είδαμε για πρώτη φορά με όλη του την οικογένεια μαζεμένη στο σπίτι. Είναι πραγματικά για γέλια μέχρι δακρύων και πρωταγωνιστούν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο Πασχάλης Τερζής έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε μπορούν όλοι, μαζεύονται στο σπίτι και περνάνε χρόνο μαζί. Μπορεί, ο ίδιος πλέον να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η κόρη του δεν σταματάει τις αναρτήσεις στα social media.

Πριν από λίγες ώρες, η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο tik tok βίντεο με το οποίο θα «λιώσετε» στα γέλια.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε την τραγουδίστρια να σέρνει τον χορό και να ακολουθούν η νύφη της, τα ανίψια της, ο αδελφός της, αλλά και ο Πασχάλης Τερζής. Δείτε ωστόσο, πόσο έχει αλλάξει, σε μια δημόσια εμφάνιση του.

Θα μείνετε με την ηλικία του Πασχάλη Τερζή

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής; Ο τραγουδιστής που κάποτε έκανε πανικό στα νυχτερινά κέντρα πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι αν μάθετε τον αριθμό της ηλικίας του θα μείνετε παγωτό!

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με την δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Το 1982, συμμετέχει φιλικά στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” μαζί με την Ελένη Βιτάλη, το Γιώργο Σαρρή και το Δημήτρη Κοντολάζο (επίσης Πυλαιώτη), σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη.

Το 1983, ακολουθεί ο δεύτερος επιτυχημένος προσωπικός δίσκος του Π. Τερζή με τον τίτλο “Μίλα μου στον ενικό”. Ένας δίσκος που περιέχει και το μεγάλο σουξε “Φαντασία μου πλανεύτρα”. Η μουσική είναι του Χρήστου Νικολόπουλου και οι στίχοι των Λευτέρη Χαψιάδη και Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Την ίδια περίοδο, ο Πασχάλης Τερζής συμμετέχει στον δίσκο “Όλοι δικοί μας είμαστε” των Χ. Νικολόπουλου, Μανώλη Ρασούλη μαζί με τους Νίκο Παπαζόγλου, Δημήτρη Κοντογιάννη και Νάντια Καραγιάννη.

Το 1986 είναι η χρονιά του δίσκου “Εθνική Θεσσαλονίκης” με 12 τραγούδια σε συνθέσεις των Θεόδωρου, Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Το 1988, ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται με τον Τάκη Μουσαφίρη στον δίσκο “Καινούρια Χρώματα”, στον οποίο τραγουδάει οκτώ τραγούδια. Τον Μάρτιο του 1990, συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με το Χρήστο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κόρου. Δίσκος σταθμός στην καριέρα του με τίτλο “Είμαι μόνος μου”.

Το 1991, κυκλοφορεί ο δίσκος “Θα ‘θελα να ‘σουν εδώ”. Μια ολοκληρωμένη δουλειά νέων συνθετών του λαϊκού μας τραγουδιού. Ο Πασχάλης Τερζής κέρδισε με αυτή τη δουλειά την αποδοχή και την αγάπη όλων των φίλων του λαϊκού τραγουδιού και θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές στο χώρο αυτό. Το 1992, κυκλοφορεί ο δίσκος “Μια αφιέρωση καρδιάς”. Τραγούδια με χρώμα και ύφος λαϊκό των Θανάση Πολυκανδριώτη, Ηλία Μπάσσιου κ.α. Το 1993, κυκλοφορεί ο δίσκος “Αυτοί που δεν μιλάνε”. Είναι ο έβδομος προσωπικός του δίσκος με τις υπογραφές γνωστών δημιουργών.

Ποια είναι η ηλικία του Πασχάλη Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε στα Πυλαία στις 24 Απριλίου 1949, άρα σήμερα είναι 71 χρονών και δεν του φαίνεται καθόλου! Η τελευταία και πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν έχοντας στο πλευρό του πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια! Δείτε εδώ την φωτογραφία ντοκουμέντο!