Τρύφωνας Σαμαράς: Έχετε δει τον αδερφό του; Απίστευτη η ομοιότητα τους

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τρύφωνας Σαμαράς: Έχετε δει τον αδερφό του; Απίστευτη η ομοιότητα τους

Έχετε δει τον αδερφό του Τρύφωνα Σαμαρά; Η ομοιότητα που έχουν οι δυο τους είναι απίστευτη. Οι δυο τους έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά, ωστόσο όπως λέει ο κομμωτής εκείνος μοιάζει να είναι λίγο μεγαλύτερος.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αυτό το διάστημα εμφανίζεται κάθε Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του Open και το show “Just The Two Of Us”.

Ο γνωστός κομμωτής αγαπάει πολύ την οικογένειά του και όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει μαζί της όμορφες στιγμές. Δείτε εδώ και την τελευταία του εμφάνιση στο show.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδειξε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Τρύφωνα Σαμαρά να ποζάρει μαζί με τον αδελφό του.

«Ο αδελφός μου είναι ενάμιση χρόνο μικρότερος από εμένα αλλά μοιάζει μεγαλύτερος», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον αδελφό του Τρύφωνα Σαμαρά:

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά κατά του Λάκη Γαβαλά: «Ούτε κατίνες να ήμασταν»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά κατά του Λάκη Γαβαλά για ακόμα φορά, λέγοντας πως «ούτε κατίνες να ήταν οι δυο τους». Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό ο σχεδιαστής, φαίνεται πως έχουν μείνει ακόμα στον κομμωτή.

Δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή έκαναν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, μετά το τέλος του γυρίσματος για το νέο επεισόδιο του J2US.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρξε όλο αυτό με τον Λάκη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μήπως θέλει διαφήμιση; Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει. Τον έχει πιάσει μανία με μένα. Λέει να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα περπατήσει καλύτερα με τακούνια; Αν είναι δυνατόν! Ούτε κατίνες να ήμασταν», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η τελευταία του εμφάνιση στο show, ωστόσο προκάλεσε πανικό. Δείτε εδώ

«Τα κορίτσια μου ανυπομονούν να γνωρίσουν τον Τρύφωνα. Τον έχω καλέσει σπίτι μου πολλές φορές, αλλά δεν έρχεται», είπε γελώντας η Χαρά Βέρρα.