Ελεονώρα Μελέτη: Λιώσαμε! Ποζάρει παρέα με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον νεογέννητο γιο της

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελεονώρα Μελέτη: Λιώσαμε! Ποζάρει παρέα με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον νεογέννητο γιο της

Λιώσαμε με την Ελεονώρα Μελέτη που ποζάρει παρέα με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον νεογέννητο γιο της. Όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε η παρουσιάστρια θα είναι αυτή που θα βαφτίσει τον γιο της καλής της φίλης.

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της διανύει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αφού πριν λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια γέννησε πριν περίπου από τρεις εβδομάδες ένα αγοράκι, καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο. Όπως έχει γίνει γνωστό νονά του μωρού θα είναι, η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε εδώ και την ανακοίνωση για την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια πήρε λοιπόν αγκαλιά το νεογέννητο βαφτισιμιό της και η ευτυχία δεν κρύβεται από το πρόσωπο της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

 Ελεονώρα Μελέτη Φλορίντα Πετρουτσέλι

Λίγες ημέρες πριν ποζάρει με την Φλορίντα Πετρουτσέλι η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε το MasterChef

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ελεονώρα Μελέτη δε δίστασε να γράψει μία απίθανη ατάκα για το χθεσινό, φασαριόζικο επεισόδιο του MasterChef και για τη Μάρλεν η οποία έδωσε ρέστα με τη φωνή της στη δοκιμασία.

Μία ομαδική για γερά νεύρα έλαβε χθες χώρα στο νέο επεισόδιο του MasterChef και το twitter όπως ήταν λογικό, πήρε φωτιά.

Φωνές νεύρα και τσακωμοί, είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν όλα όσα είδαμε χθες, δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου.

Οι φωνές της Μάρλεν έκαναν την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάσει μέσα από το Twitter τη Μάρλεν, η οποία δεν έλεγε να σταματήσει ούτε ένα λεπτό να φωνάζει στους συμπαίκτες της.

Αυτή ήταν η απίθανη ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη για το MasterChef και τη Μάρλεν

«Θα μου ξυπνήσει το παιδί η Μάρλεν και θα την πάρει να τη σηκώσει», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια και όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε χαμός.

Ελεονώρα Μελέτη twiiter