ALPHAtv: Ανακοίνωση για τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHAtv: Ανακοίνωση για τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη

«Έσκασε» ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της «Μεσάνυχτα». Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε το βράδυ στον ALPHAtv;

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μεσάνυχτα: Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 00:30, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Γιώργο Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής ξεδιπλώνει τη ζωή του σε μία σπάνια εκ βαθέων εξομολόγηση, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια.

Μιλά για τα λίγα χρόνια που χρειάστηκε να μεγαλώσει σε οικοτροφείο μαζί με τον αδελφό του, μέχρι να «ξανασυναντηθεί» με τη μητέρα του την οποία αποκαλεί «Ηρωίδα».

Περιγράφει με πόση αγάπη τους μεγάλωσε παρά το γεγονός ότι δεν είχε στο πλευρό της τον σύζυγο της. Εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει γιατρός και αποκαλύπτει πως πρώτη του ιδιαιτέρα ήταν η …μητέρα του! Θεωρεί τη στροφή στην πολιτική ως φυσική εξέλιξη, μιλά για τη γνωριμία του με την σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη, αλλά και για τα τόσα χρόνια κοινής πορείας.

ALPHAtv «Μεσάνυχτα» Ελεονώρα Μελέτη

Σχολιάζει την απόφαση της γυναίκας του να κάνει πίσω από την διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στις τελευταίες εκλογές, ενώ για πρώτη φορά αναφέρεται εκτενώς και στον μονάκριβο γιό του Αλέξανδρο.

Μαζί μας και η Έλενα Γαλύφα. Εξηγεί γιατί η δουλειά μιας influencer δεν είναι και τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Περιγράφει τη ζωή της πριν το Instagram, τότε που δούλευε ως ιδιαιτέρα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αλλά και στον OKANA. Πώς βρέθηκε να στήνει ένα δυνατό επαγγελματικό προφίλ στο Instagram έχοντας στο ενεργητικό της πολλές υποψηφιότητες για διακρίσεις, αλλά και πώς ένα σοβαρό τροχαίο που είχε την έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή.

Δείτε ποια ζώνη θα πάρει η Ελεονώρα Μελέτη του χρόνου στον ALPHAtv

Συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη έκανε την αποκάλυψη. Ο ίδιος αποκάλυψε σε ποια ζώνη θα πάει του χρόνου η παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε σίγουρα πάντως δεν θα βρίσκεται στην late night από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη έγιναν χθες στο «The 2Night Show». Κατά την διάρκεια της συζήτησης του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά, ο Νικόλας Ράπτης μετά από ερώτηση που δέχτηκε αποκάλυψε πως η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει από τη βραδινή ζώνη και μετακομίζει στην πρωινό-μεσημεριανή.

Ο Νικόλας Ράπτης άλλωστε συνεργάζεται με την Ελεονώρα Μελέτη στο ραδιόφωνο.

«Η Ελεονώρα κάποια στιγμή νομίζω του χρόνου θα φύγει από τη βραδινή ζώνη. Δε ξέρω αν θα την αφήσει τη βραδινή ζώνη. Θα πάει σίγουρα σε ζώνη πρωινό-μεσημεριανή» είπε ο Νικόλας Ράπτης, με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει πως πρόκειται για εκπομπή με περιεχόμενο infotainment. Πριν μέρες και η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για το μέλλον της στον Alpha.

Δείτε το βίντεο: