Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία του Κώστα Βουτσά από το παρελθόν που δημοσίευσε

Δεν την είχαμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία του Κώστα Βουτσά από το παρελθόν που δημοσίευσε

Η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά από το παρελθόν. Ο ηθοποιός μπορεί να «έφυγε» όμως η σύζυγος του δεν τον ξεχνά και αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις με εκείνον στα social media.

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020 βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του και ολόκληρη την Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει φύγει από την ζωή, ωστόσο οι άνθρωποι που τον αγάπησαν τον θυμούνται ακόμα.

Η σύζυγός του, η Αλίκη Κατσαβού, προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ενώ ο γιος τους, Φοίβος Βουτσάς, είναι εκείνος που της δίνει συνεχώς δύναμη. Ωστόσο, όπου βρεθεί και όπου σταθεί θυμάται τον ηθοποιό. Δείτε εδώ και ποια η νέα της αρχή.

Πριν μερικές ώρες, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, την οποία της έστειλε μια καλή φίλη της. Στην εν λόγω ανάρτηση βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ρομάντσο» στα νιάτα του. Ο τίτλος του περιοδικού έγραφε: «Ο «ονειροπαρμένος» μας μιλά για τη ζωή και τα όνειρά του».

Δείτε την ανάρτηση:

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά

H Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε πως αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά. H ηθοποιός έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα και ο μικρός της γιος την φώναξε με το μικρό της, γεγονός που ξάφνιασε την δημοσιογράφο.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και εξήγησε πως είναι η ζωή της με τον Φοίβο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά ενώ την ώρα της συνέντευξης ο 4χρονος γιος της, άφησε άφωνη την δημοσιογράφο όταν τη φώναξε “Αλίκη”.

Όταν η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για αυτό, είπε πως ο Φοίβος τη φωνάζει με το όνομά της, όπως έκανε και με τον Κώστα Βουτσά.

«Αλίκη με λέει και Κώστα έλεγε τον μπαμπά. Αλλά ξέρει τις ιδιότητές μας. Αλλά είμαστε Αλίκη και Κώστας. Δε συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Στον Φοίβο μίλησα μια εβδομάδα μετά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς. Είναι λίγο αμήχανο στην αρχή. Με συμβούλεψαν να το πω με απλά λόγια και ψυχραιμία, όπως έχει συμβεί. Τι σημαίνει το “πέθανε” με λίγα λόγια μεστά. Από τον Φοίβο αντλώ μεγάλη δύναμη.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας είχε τραχειοστομία. Προσπαθούσε να μου αφιερώσει ένα τραγούδι. Δεν το κατάλαβα ποτέ.» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού.