Ξανθή Τζερεφού: Μείον 7 κιλά! Φωτογραφίες με μαγιό από το πριν και το μετά του GNTM girl!

Τι άλλαξε στην διατροφή της και τα κατάφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθή Τζερεφού: Μείον 7 κιλά! Φωτογραφίες με μαγιό από το πριν και το μετά του GNTM girl!

Θυμάστε την Ξανθή Τζερεφού που μαγνήτισε τα βλέμματα στο GNTM; Το κορίτσι αυτό είναι πια μείον 7 κιλά και πιο όμορφη από ποτέ! Έχουμε φωτογραφίες με μαγιό από το... πριν και το μετά που η διαφορά είναι ολοφάνερη.

Πολύ αλλαγμένη αλλά το ίδιο γοητευτική και ξεχωριστή, η Ξανθή Τζερεφού ξεκίνησε τις βουτιές της με προσοχή στον ήλιο που καίει... Το YOU τη συνάντησε σε παραλία στον Πειραιά με την κολλητή της από το σχολείο και φοιτήτρια Κοινωνικής Θεολογίας, Διονυσία Αργύρη, ή απλώς «Νιό» όπως τη φωνάζει, και έμαθε όσα συμβαίνουν στη ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Ξεκινώντας φυσικά από την εμφάνισή της, αφού έκοψε τα μαλλιά της και αδυνάτισε αισθητά. «Τα κιλά "έφυγαν" σχετικά εύκολα. Δεν πιστεύω στους αριθμούς, αλλά είναι 7. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχω χάσει αρκετούς πόντους, κάνοντας κυρίως μποξ και αερόβιες ασκήσεις. Προσπαθώ να κάνω 5 φορές την εβδομάδα, αν και εξαρτάται από τη διάθεσή μου» λέει χαρακτηριστικά στο YOU η Ξανθή, συμπληρώνοντας «σιχαίνομαι τη λέξη δίαιτα», αφού δεν άλλαξε κάτι στη διατροφή της, απλώς την πρόσεξε περισσότερο.

Δείτε εδώ την τόπλες φωτογραφία που ανέβασε στο instagram κι έγινε πανικός!

Οι προτάσεις για πασαρέλα «πάγωσαν» λόγω κορωνοϊού, ωστόσο με το τέλος του lockdown ξεκίνησαν πάλι τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε, αλλά και οι φωτογραφίσεις, κλείνοντας μάλιστα πρόσφατα τις πρώτες της δουλειές. «Κάνω modelling σε ό,τι κιλά κι αν είμαι» λέει χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από τα νούμερα των ρούχων και τον χαρακτηρισμό plus size που την ακολούθησε από την πρώτη μέρα του «GNTM».

Η Ξανθή περιμένει με ανυπομονησία τον 3ο κύκλο του επιτυχημένου παιχνιδιού μοντέλων του STAR από το οποίο και τη γνωρίσαμε, βλέποντας με θετικό μάτι τόσο τη φετινή παρουσία της Κατερίνας Πεφτίτση όσο και τη συμμετοχή αντρών διαγωνιζόμενων στον επόμενο κύκλο. «Γιατί να μη δούμε και άντρες plus size μοντέλα; Δεν κάνω διακρίσεις, πρέπει να μπαίνει κι αυτό στο μυαλό μας» καταλήγει η ίδια, περιμένοντας να δει αν θα υπάρξουν κι άλλοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Φωτογραφίες με το πριν και το μετά της Ξανθής Τζερεφού του GNTM - Καλοκαίρι 2019 - Καλοκαίρι 2020

Ξανθή Τζερεφού GNTM δίαιτα

Οι διατροφικές της αλλαγές και η καθημερινή της γυμναστική

Η εμφάνισή της βελτιώθηκε αισθητά έναν χρόνο μετά, αφού έχασε 7 ολόκληρα κιλά - περισσότερο λίπος - και άλλαξε τα μαλλιά της. "Τα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα. Δεν πιστεύω στους αριθμούς αλλά έχασα σύνολο 7. Αυτό που παρατήρησα στο σώμα μου είναι ότι έχω χάσει αρκετούς πόντους κάνοντας μποξ αλλά και αερόβιες ασκήσεις. Προσπαθώ να αθλούμαι τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα, αν και εξαρτάται από την διάθεσή μου", λέει χαρακτηριστικά στο YOU η Ξανθή, συμπληρώνοντας "σιχαίνομαι τη λέξη δίαιτα" αφού δεν άλλαξε κάτι στην διατροφή της, απλώς τώρα προσέχει περισσότερο τι τρώει, ρυθμίζοντας παράλληλα και τις ώρες των γευμάτων της για να λειτουργεί ο μεταβολισμός σωστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ