Ράγισε καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία - «Η στιγμή που αποχωριστήκαμε το παιδί»

Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε και η απώλεια της μητέρας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία - «Η στιγμή που αποχωριστήκαμε το παιδί»

Ράγισε καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη, το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιδί που ήθελε να υιοθετήσει με το σύζυγό της, ωστόσο η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αλλά και τα συναισθήματα της.

Πως μπήκε στη ζωή της ο μικρός Mάριος με τα πολλαπλά προβλήματα υγείας; Τι ήταν εκείνο που τους έκανε να αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς του και γιατί δεν προχώρησε ποτέ η ολοκλήρωση της υιοθεσίας.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν εγκαταλελειμμένο. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας.

Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας.
Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που το αποχωριστήκαμε και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Να σημειώσουμε πως είχε σοκάρει η εξομολόγηση της για ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Θα βρεις το δάσκαλο σου».

Όταν μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε συγκινήσει

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη! "Το παιδί τελικά δεν υιοθετήθηκε, τώρα έχω μπροστά μου έναν χρόνο ακόμη για να κάνω μια κόρη". Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε.

Μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα του Πρωινού η Ευδοκία Ρουμελιώτη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η υιοθεσία του μικρού Μάριου που ζούσε μαζί της τρία χρόνια, δεν προχώρησε.

Ωστόσο να αναφέρουμε πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου το 2015. Δείτε εδώ μια από τις πιο τρυφερές τους στιγμές και θα λιώσετε!

"Δεν υιοθετήθηκε το παιδί τελικά. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά θέματα. Βρήκαμε αυτό το παιδί, το πήραμε για συγκεκριμένους λόγους. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία δύσκολα. Ακόμη ελπίζω ότι θα κάνω ένα κορίτσι. Κάνω τα πάντα να πείσω τον άντρα μου ότι πρέπει να κάνει μια κόρη και ότι θα αλλάξει η ζωή του. Αυτός λέει ότι είναι μεγάλος και γέρασε. Έχω μπροστά μου έναν χρόνο ακόμη να κάνω την προσπάθειά μου. Μου έχει δώσει έναν χρόνο". Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.