Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τον καρκίνο - «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου..»

Τα λόγια του ανατριχιάζουν

Συγκλόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τον καρκίνο - «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου..»
News 10.06.2020 09:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλλας το βράδυ της Τρίτης, με τα λόγια του για τον καρκίνο που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, όπου και αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο που έζησε.

Συγκεκριμένα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον “Αθέατο Κόσμο” και τις “Πύλες του ανεξήγητου”».

Νίκος Χαρδαβέλλας καρκίνος

Η αποκάλυψη του Κώστας Χαρδαβέλλα για τον χρόνο που του έδωσε ο γιατρός του

Και τόνισε: «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν. Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω “»αχ τον καημένο τι έπαθε;». Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», βρέθηκε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία συγκίνησε με την εξομολόγηση της για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος - «Είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να...»

Αγγελική Νικολούλη: Οι δηλώσεις της για το Φως στο Τούνελ που θα συζητηθούν

Share