Έγινε μπαμπάς παρουσιαστής πρώτης γραμμής του ΣΚΑΙ

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς παρουσιαστής πρώτης γραμμής του ΣΚΑΙ

Μπαμπάς έγινε παρουσιαστής πρώτης γραμμής του ΣΚΑΙ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αποκάλυψη έγινε με την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο η οποία αποκάλυψε και το φύλο του νεογέννητου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του καθώς η σύντροφος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από μερικές ώρες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο συνεργάτης και συμπαρουσιαστής του μέσα από μια φωτογραφία από το μαιευτήριο. Ο λόγος για τον Γιάννη Ντσούνο, τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά στο πλευρό του Χρήστου Κούτρα.

Γιάννης Ντσούνος ΣΚΑΙ

«Έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή του άντρα που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της γυναικείας επιρροής . Ήρθε η ώρα σου λοιπόν . It’s a Girl . Καλότυχη να είναι με υγεία . #babygirl #itsagirl #happy #brothersforever», του έγραψε και πόζαρε δίπλα του με χαμόγελα ευτυχίας. Να σημειώσουμε πως και γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς.

Γιάννης Ντσούνος μπαμπάς

Μπαμπάς εκτός του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ έγινε και γνωστός τραγουδιστής

Επιτέλους τα ευχάριστα έσκασαν για τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Τάσσιο, ο οποίος ανακοίνωσε στην εκπομπή Happy Day πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ με την σύζυγό του προσπαθούν να κάνουν παιδί εδώ και 11 χρόνια.

Την πιο χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Τάσσιος.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνει μαζί με τη σύζυγό του και δεν είχαν αποδώσει καρπούς. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος αναφέρθηκε σε πάνω από έξι εξωσωματικές που είχαν κάνει αλλά δεν είχαν λειτουργήσει.

Η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί σε καμία περίπτωση, αν και ήταν απογοητευμένος που λόγω των μέτρων δεν κατάφερε

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τάσσιος για την γέννηση του παιδιού του:

«Κατάφερα να γίνω πατέρας! Είναι πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία αυτή που περάσαμε, ειδικά για μια γυναίκα. Όταν κάνεις πολλές εξωσωματικές και προσπαθείς να κάνεις παιδί, δεν είναι εύκολο και όταν τα καταφέρνεις τελικά, θεωρώ πως είναι ένα δώρο Θεού! Είναι πολύ άσχημο να θέλεις να κάνεις παιδί και να μην μπορείς.

Έκανε αρκετές προσπάθειες να μείνει έγκυος. Αυτό με τις ορμόνες είναι ό,τι χειρότερο για μια γυναίκα. Όσο μπορούσα τη στήριζα συνεχώς. Της έλεγα θα τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει και ένας γνωστός ηθοποιός, μιας και η σύντροφός του είναι έγκυος!

Το παιδί δεν το έχει δει κανείς. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια στο νοσοκομείο. To παιδί γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου. Την ώρα που πήρα το μωρό στα χέρια μου, μου κόπηκαν τα πόδια, ήταν ένα όνειρο ζωής. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλες που θέλουν να γίνουν μανούλες. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες και ο Θεός μας το έδωσε το παιδί. Να μην έχουν άγχος. Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής» είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Τάσσιος πατέρα για πρώτη φορά

TAGS