8 Λέξεις: Η Έρση, η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά άλλαξε μαλλιά και... μείναμε

Καμία σχέση με το πως την βλέπαμε στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Έρση, η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά άλλαξε μαλλιά και... μείναμε

Η τηλεοπτική Έρση, μετά το τέλος της σειράς «8 Λέξεις» άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. Αφού, η αλλαγή στο χρώμα τους της έχει κάνει να φαίνεται ακόμη πιο γλυκιά.

Η ηθοποιός Ναταλία Κηρύκου μετά το τέλος της καραντίνας πήρε την απόφαση να ανανεωθεί και να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της. Αποφάσισε λοιπόν, να αποχωριστεί το ξανθό μαλλιά της και να κάνει ένα πολύ hot χρώμα, άκρως καλοκαιρινό.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή.

8 Λέξεις Η Έρση μαλλιά

Αυτά είχε δηλώσει η τηλεοπτική Έρση για τις 8 Λέξεις

«Οι σκηνές που απαιτούν μια εσωτερικότητα και μια βαθιά και αληθινή προσέγγιση έχουν μια παραπάνω δυσκολία. Μία από αυτές είναι η σκηνή που η Έρση πήγε να κάνει έκτρωση».

Όταν ρωτήθηκε αν μοιάζει με την Έρση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, είχε αναφέρει στο my tv: «Σε πολλές καταστάσεις ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης της Έρσης με εμένα είναι πανομοιότυπος, σε άλλες όχι. Ως Ναταλία, νομίζω πως δεν θα είχα τόση επιμονή και υπομονή για έναν άνθρωπο που υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Η Έρση έχει».

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο σύντροφος της στη σειρά, Ανδρέας Γεωργίου, ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, μας τα έδειξε όλα στο Instagram με μια φωτογραφία του. Πόζαρε ολόγυμνος κρατώντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια του.

"Βόμβα": Από το Μπρούσκο μπαίνει στο 8 Λέξεις ο...

Σήμερα το πρωί, ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και του Γιάννη Πουλόπουλου, δυο επιτυχημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στις σειρές Μπρούσκο και Τατουάζ, θα επιστρέψουν μέσα από τις 8 Λέξεις και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα από τον Ιούνιο.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ωστόσο, πριν παιχτεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες, δείτε και ένα απίστευτο αποκλειστικό με την Ηλιάνα να πράττει έναν φόνο.