Χαρές για το Buckingham και την βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει γενέθλια ο πρίγκιπας Φίλιππος

Τα πόσα έκλεισε;

Χαρές για το Buckingham και την βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει γενέθλια ο πρίγκιπας Φίλιππος

Χαρές για το Buckingham και την βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει σήμερα τα γενέθλια του. Μάλιστα το ζευγάρι θα τα περάσει ο ένας με τον άλλο, καθώς ακόμα δεν έρχονται σε επαφή με άλλο κόσμο.

Τα 99α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου γιορτάζει σήμερα του παλάτι. Μάλιστα δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού μια κοινή φωτογραφία του πρίγκιπα με την βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται μαζί με την βασίλισσα στο κάστρο του Γουίντσορ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και δεν βλέπουν άλλο κόσμο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην αυλή του κάστρου που μένουν.

Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη δημόσια φωτογραφία του δούκα από τότε εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο στο Λονδίνο στις 24 Δεκεμβρίου. Κάτι που μπορεί να μην γνωρίζατε για την Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι το μυθικό ποσό που έχει στην τράπεζα. Δείτε το εδώ και θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Δείτε την ανάρτηση:

Βγήκε επιτέλους από το Buckingham η Βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά από πολλές μέρες που χρειάστηκε να μείνει μέσα στο Buckingham λόγω της καραντίνας, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να βγει επιτέλους και να απολαύσει τον καλό καιρό, κάνοντας ιππασία στο εξοχικό της στο Ουίνσδορ.

Μπορεί ο καιρός στην Ελλάδα να είναι κακός και να μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ, ωστόσο στην Αγγλία, ο ήλιος του Ιουνίου, έδωσε την "άδεια" στην βασίλισσα, να ασκήσει ένα από τα πιο αγαπημένα της χόμπι, που δεν είναι άλλο από την ιππασία.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πάνω σε ένα πόνι στο Home Park που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο του Oυίνσδορ, φορώντας ένα λαδί σακάκι και ένα πολύχρωμο φουλάρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα του Buckingham, η «βόλτα» της βασίλισσας έγινε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η βασίλισσα φημίζεται για την αγάπη της για τα άλογα και τις ιπποδρομίες και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στη διάρκεια δεκαετιών ενώ κάνει ιππασία.

Βασίλισσα Ελισάβετ ιππασία