Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση που έκανε με τραγούδι του... πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση που έκανε με τραγούδι του... πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια ανάρτηση με ένα τραγούδι του πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου. Η ηθοποιός ανέβασε ένα Insta Story στο οποίο από πίσω έπαιζε η νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες.

Το Πρωινό πρόβαλε ένα Instastory της Βίκυς Κάβουρα, η οποία απολαμβάνει το καινούριο τραγούδι του πρώην συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “Σκάσε ένα φιλί”, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι αυτό φαίνεται πως αρέσει και στην πρώην σύντροφο του, Βίκυ Κάβουρα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη θέα που έχει το μπαλκόνι του σπιτιού της και από πίσω ακούγεται το τραγούδι αυτό. Η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγες ημέρες έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα.

"Έσπασε" την σιωπή της η Βίκυ Κάβουρα - Για αυτό τον λόγο χώρισε

"Έσπασε" την σιωπή της η Βίκυ Κάβουρα για τον χωρισμό της. Αυτός είναι ο λόγος που τελείωσε την σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Οι δηλώσεις της ηθοποιού σίγουρα θα συζητηθούν.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού της από τον Γιώργο Βίγγο.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που βλέπεις ότι δεν λειτουργεί, αυτό πονάει», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Μάλιστα, στην ερώτηση αν την φλερτάρουν, η ίδια απάντησε: «Έτσι και έτσι. Δίκιο έχουν, αν δεις το βλέμμα μου, πως κοιτάω όταν είμαι έξω, ούτε εσύ θα με φλέρταρες αν ήσουν άντρας. Είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Από μηνύματα και Instagram πιο εύκολο τους είναι».

Δείτε το βίντεο: