MasterChef Highlights: H διπλή αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και τα... κιλά του Βαρθαλίτη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: H διπλή αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και τα... κιλά του Βαρθαλίτη

Σαν «βόμβα» έσκασε η διπλή χθεσινή αποχώρηση στο MasterChef. Ενώ δεν έλειψαν και οι επικές στιγμές, όπως αυτή που ο Βαρθαλίτης, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέσα στο παιχνίδι. Δείτε όλα τα highlights.

Επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef και ξεκίνησαν οι ημιτελικοί. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν οι δοκιμασίες και πως θα φτάσουμε στον μεγάλο τελικό που είναι την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση της Μάρλεν και του Διονύση οι έξι παίκτες στο επεισόδιο έγιναν τέσσερις, καθώς θα είχαμε δύο αποχωρήσεις, οι οποίες προέκυψαν μετά από δύο συνεχόμενες δοκιμασίες.

“Όσοι έχετε παρακολουθήσει το MasterChef ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο γίνονταν κάποιες δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν μέσα στην κουζίνα του MasterChef”.

Δείτε τι ανακοίνωσαν οι κριτές για τους ημιτελικούς:

H αποκάλυψη του Γιώργου για την σύντροφο του Λότους

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος για την σύντροφο του Λότους. Ο ίδιος αποκάλυψε πως εκείνη έκανε ταξίδια και ήταν στην Αφρική, όσο εκείνος ήταν στην Ελλάδα για να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής.

H σχέση του Γιώργου Λασκαρίδη με την αγαπημένη του Λότους είναι γνωστή αφού ο διαγωνιζόμενος του MasterChef έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο πρόσωπό της.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Γιώργο Λασκαρίδη ρωτώντας τον για το πώς είναι η αγαπημένη του.

«Ανυπομονώ να τη δω σεφ. Είναι South Africa. Ταξιδεύει. Μόνη της. Ταξιδεύει πολύ η Λότους. Θέλω να πάω να τη βρω και να έχω και έναν φορτωμένο λογαριασμό, να περάσουμε ωραία» ανέφερε ο Γιώργος.

Αποκάλυψη! Πόσα κιλά έχει πάρει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα στο παιχνίδι;

Μια αποκάλυψη έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης για το πόσο κιλά έχει πάρει μέσα στο MasterChef. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μένει στο παιχνίδι και δοκιμάζει με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί λίγο το βάρος του.

Το να είναι κανείς μέσα σε ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά δύσκολο, καθώς δοκιμάζουν διάφορα φαγητά τόσο για τις δοκιμασίες του παιχνιδιού όσο και μέσα στο σπίτι που πρέπει να εξασκούνται.

Έτσι και ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως μέσα στο παιχνίδι πήρε μερικά κιλάκια. Πριν κρίνουν το πιάτο του οι κριτές ο Σταύρος είπε «δοκιμάζω και παχαίνω εδώ μέσα».

Έτσι οι κριτές τον ρώτησαν πόσα κιλά έχει βάλει μέσα στο παιχνίδι 8 κιλά. Φυσικά ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και αυτοσαρκάζεται διαρκώς.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef Highlights

Η διπλή αποχώρηση που δεν περιμέναμε

Στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας ένας παίκτης κατάφερε να περάσει απευθείας στην τετράδα και ένας να αποχωρήσει. Αυτός που είχε το καλύτερο πιάτο ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ αυτός που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος. Το... γλέντι ωστόσο στο Twitter για την αποχώρηση του ήταν απίστευτο.

Δείτε το βίντεο:

Ανατροπή έγινε με τη δεύτερη αποχώρηση και την τελική 4αδα. Η μάχη ήταν σκληρή και οι 6 παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν στην τετράδα του διαγωνισμού. Ο πρώτος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε όπως είπαμε ήταν ο Γιώργος.

Και μπορεί τα spoilers να ήθελαν η δεύτερη αποχώρηση να είναι αυτή του Τζον έπεσαν έξω όμως και η δεύτερη ήταν o Μπέλλος.

Δείτε το βίντεο: