Ανακοίνωσε στο Happy Day πως φεύγει από το Opentv και την εκπομπή Ευτυχείτε

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωσε στο Happy Day πως φεύγει από το Opentv και την εκπομπή Ευτυχείτε

Μέσα από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης, αποκαλύφθηκε πως από το Opentv και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, θα υπάρξει μια αποχώρηση την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά πήρε συνέντευξη από την Μέγκι Ντρίο που φέτος βλέπαμε συχνά στον αέρα του Ευτυχείτε και μιλώντας για τα πάντα η ίδια αποκάλυψε επίσημα πως το συμβόλαιό της με το κανάλι έχει λήξει αλλά δεν ξέρει ακόμα αν θα υπάρξει ανανέωση καθώς εκτός της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχει μιλήσει κανένας από το πάνελ της με το κανάλι.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την αποχώρησή της από το Opentv

μέγκι ντρίο φεύγει από το open

«Πέρασε όμως η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία θα έλεγα τουλάχιστον για εμένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί. Ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία θα έλεγα γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ καινούργιο για εμένα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή, αλλά πιστεύω έδωσα 1000 τα εκατό του εαυτού μου. Θέλω να ανακοινώσω επίσημα ότι με το Open έχω κλείσει το συμβόλαιό μου, έχουμε τελειώσει με επιτυχία. Δεν έχει γίνει κάτι, τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έχει ανανεώσει μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί. Όσο υποτιμητικό και αν θεωρούν κάποιες τηλεοπτικές περσόνες το παιδί από το reality, είναι κάτι που πουλάει και αυτοί αξίζουν το σεβασμό τους», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο Happy Day με την ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το Opentv

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκνευριστεί αρκετά με την Μέγκι Ντρίο και είχε μιλήσει στον αέρα του Ευτυχείτε με πολύ βαριά λόγια! Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει

Δεν πάει στο Open - Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε, ένα πρόσωπο σκέτη "βόμβα", πως τελικά δεν πρόκειται να πάει στο Open και πως μάλιστα, δεν έχει δεχθεί καν πρόταση με το κανάλι, όπως ακούστηκε τις τελευταίες μέρες.

Πολύς λόγος έγινε από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση για ένα νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στο δυναμικό του γνωστού καναλιού.

Αυτό είναι το πρόσωπο "βόμβα" που δεν πάει τελικά στο Open

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος μέσα από μία σειρά Insta Story που ανέβασε, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία επικοινωνία με το κανάλι και πως δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη φήμη.

Με ή χωρίς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη ωστόσο, το Open σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ πώς τα πήγε χθες βράδυ το J2US!

«Μου στέλνετε πολλοί και μου λέτε πως σε κάποιες εκπομπές βγήκαν και είπαν ότι του χρόνου θα βρίσκομαι στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Open. Μάλιστα το ανακοίνωσαν ως κάτι το οποίο είναι σίγουρο πως θα γίνει. Θέλω λοιπόν να βγω εδώ δημόσια και να πω, πως δεν έχω δεχθεί καμία τέτοια πρόταση, δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν και δεν γνωρίζω πώς και γιατί έβγαλαν αυτή την είδηση», είπε ο ίδιος στα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλέξανδρος Κοψιάλης Open