Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Κιάμο - Τι συνέβη;

Έγινε γνωστό ότι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Κιάμο - Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Πάνο Κιάμο. Ο ίδιος διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά του και το συγκεκριμένο θα χαροποιήσει όλους τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κιάμος έρχεται σε λίγες ημέρες στο «Posidonio» και πρόκειται να κάνει χαμό στην αθηναϊκή διασκέδαη φέτος το καλοκαίρι.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής θα βρίσκεται στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο, πλαισιωμένος από σχήμα – έκπληξη που θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα, θα γίνει αγαπημένο στέκι.

Ο Πάνος Κιάμος θα μαγέψει το κοινό με τα τραγούδια του και θα γίνει αγαπημένος προορισμός διασκέδασης. Στη νυχτερινή διασκέδαση επιστρέφει και η Πάολα. Δείτε που θα εμφανίζεται.

Πάνος Κιάμος νυχτερινό κέντρο

Λίγα λόγια για τον Πάνο Κιάμο

Από τα πρώτα του χρόνια έζησε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική. Το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Μαθαίνει κιθάρα και θεωρία της μουσικής.

Αρχίζει τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Δήμου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Ο Πάνος Κιάμος ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά της φωνής του, την καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του!

Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του cd με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχωρίζουν αμέσως τα τραγούδια "Όλα για σένανε μιλάνε" (Χωρίς νερό) και "Τρελός για σένα". Το 1999 κυκλοφορεί το δεύτερο cd του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη» με το ομότιτλο τραγούδι να κερδίζει μια αξιόλογη θέση στις μουσικές προτιμήσεις κοινού και ραδιοφωνικών παραγωγών. Ακολουθεί το cd «Του έρωτα φεγγάρια» το 2000 και το τραγούδι "Γύρνα πίσω" διαγράφει την πορεία του στα μουσικά δρώμενα.

Κάπως έτσι η καριέρα του βλέπει να εκτοξεύεται στα ύψη με αποτέλεσμα να έρθουν μεγάλες συνεργασίες και επιτυχίες.

Τον Μάρτιο 2018 μετά από απουσία σχεδόν τριών ετών κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο cd του με τίτλο «Πάνος Κιάμος»! Το cd περιέχει ισόποσες τις δύο μουσικές προσωπικότητες του αγαπημένου μας καλλιτέχνη: ο ερμηνευτής Πάνος και ο «απογειωτικός» Κιάμος ισορροπούν μέσα από 19 τραγούδια στην πιο ώριμη δισκογραφική δουλειά του!

Τα πρώτα δυο single "Αλλού εσύ" και "Χαρταετός" που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες πριν το cd, καθηλώθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών επιλογών! Όμως, η συνέχεια των επιτυχιών είναι μονόδρομος: το "Θέλω να σε ξαναδώ" σαρώνει τα πάντα και αποτελεί αδιαμφισβήτητα την επιτυχία της χρονιάς!

Τον ίδιο μήνα, μετά από έξι χρόνια απουσίας από την παραλιακή, επιστρέφει ανανεωμένος σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μαγαζιά της παραλιακής, στο “Posidonio”!