MasterChef - Κώστας Νταλιάνης: Η φαρμακερή ατάκα για την Μαρία Μπέη

«Κοίταζε να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Κώστας Νταλιάνης: Η φαρμακερή ατάκα για την Μαρία Μπέη

Ο Κώστας Νταλιάνης από το MasterChef, μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου», πέταξε μια φαρμακερή ατάκα για την Μαρία Μπέη και την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Σήμερα, έχουμε δει πολλοί πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να έχουν βγει σε εκπομπές και να σχολιάζουν την χθεσινή διπλή αποχώρηση, αλλά και τα πρόσωπα που ακόμη βρίσκονται στο παιχνίδι και «μάχονται» για την θέση τους στον τελικό. Ωστόσο, εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ο νικητής.

Το πρωί της Πέμπτης, που λοιπόν μέσω skype εμφανίστηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Αυτό που παρατήρησα χθες, πολλά παιδιά όπως ο Δημήτρης, ο Γιώργος, και άλλα παιδιά που έφυγαν νωρίτερα έδειξαν πολλές τεχνικές και αρκετά πιάτα νωρίτερα στον διαγωνισμό οπότε είναι λογικό να στερέψεις από ιδέες ή να μην μια καλή μέρα…. Ο Δημήτρης είχε μια καλή πορεία, κουράστηκε νομίζω κάποια στιγμή, φαινόταν σαν να μην το θέλει τόσο πολύ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχε συμβεί, είχε δώσει αρκετές μάχες, είχε κάνει αρκετά καλά πιάτα οπότε δικαιούται δυο φορές να μην έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Το έχω ξαναπεί ότι ο Δημήτρης επηρεάστηκε περισσότερο από αυτή τη σχέση, δε μπόρεσε να συγκεντρωθεί τόσο στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τη Μαρία που κοίταζε καθαρά και μόνο στο στόχο της και κοίταζε να πατήσει επί πτωμάτων και να χρησιμοποιήσει τον οποιονδήποτε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νταλιάνης.

MasterChef: "Φαρμακερή" ατάκα από τη Μάρλεν για τη Μαρία - «Κακό σκυλί...»

Στο επεισόδιο του MasterChef, η Μάρλεν δε δίστασε καθόλου και είπε μία πραγματικά "φαρμακερή" ατάκα για τη Μαρία και την προσπάθειά της στην δοκιμασία αποχώρησης, με την ίδια να σχολιάζει πως κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!

Οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δεν είναι καθόλου καλές, ειδικά από τη μέρα που η Μάρλεν επέστρεψε στον διαγωνισμό και είπε δημόσια την άποψή της για τη Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί ότι παίζει βρώμικα.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μάρλεν και η Μαρία έχουν κόψει τις μεταξύ τους σχέσεις και απλά πετάνε σπόντες η μία για την άλλη όταν κάνουν δηλώσεις στην κάμερα. Ένα σχόλιο για τη Μαρία και τη σχέση τους έκανε σήμερα και ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή είναι η φαρμακερή ατάκα που πέταξε η Μάρλεν για τη Μαρία

Κατά τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία δε δέχθηκε βοήθεια από κανέναν συμπαίκτη της, καθώς όπως σχολίασε η ίδια, το γεγονός ότι εκείνη και ο Μπέλλος βρέθηκαν στον τελικό του Silver Award, έκανε τους άλλους παίκτες να ζηλεύουν.

Από τη μεριά της η Μάρλεν, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως κανείς δεν βοήθησε τη Μαρία λέγοντας:

«Δε νομίζω να χρειάζεται βοήθεια, μια χαρά τα πήγε και μόνη της. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».